Apartamente de vanzare Expoziției

Ansamblul rezidențial Parcului 20 din Expoziției, București - Nord
Ansamblul rezidențial Parcului 20 din Expoziției, București - Nord

Parcului 20

Livrare: Finalizat Strada Parcului Nr. 20, Expoziției, Sector 1

Prețuri Parcului 20

 • 2 Camere
  152.054€
 • 3 Camere
  142.000€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Expoziției

Zona Expoziției este o zonă extrem de importantă a Bucureștiului, în care se găsesc câteva clădiri reprezentative, cum ar fi Romexpo sau Universitatea de Științe Agronomice. Desfășurată în jurul Bulevardului Expoziției, este o zonă formată dintr-o parte rezidențială și o parte formată din clădiri de birouri, spații expoziționale, diverse instituții și un campus universitar.

Pentru cei care locuiesc aici, atât studenți, cât și cei care locuiesc la casă, există linii de transport în comun care le oferă acces rapid către zona centrală a orașului, precum și clinici medicale, magazine și alte utilități.

Puncte de interes Zona Expoziției

Cei care locuiesc în zona Expoziției au acces rapid către toate utilitățile de care au nevoie în fiecare zi: centre pentru evenimente, magazine, restaurante, cafenele, etc.

Obiective Turistice în Zona Expoziției
Obiective Turistice în Zona Expoziției

Recreere și agrement Zona Expoziției

Școli și alte unități de învățământ în Zona Expoziției
Școli și alte unități de învățământ în Zona Expoziției
Magazine și Piețe în Zona Expoziției
Magazine și Piețe în Zona Expoziției

Magazine și Piețe Zona Expoziției

Linii de Transport Public în Zona Expoziției
Linii de Transport Public în Zona Expoziției

Rata criminalității în Expoziției

Administrativ, Expoziției, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Expoziției o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Expoziției

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Expoziției. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Expoziției. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Expoziției?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Expoziției încep de la:

 • Garsoniere - 470 €;
 • Apartamente cu două camere - 720 €;
 • Apartamente cu trei camere - 1130 €;
 • Apartamente cu patru camere - 1250 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 2000 €;
 • Case individuale - 2500 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Expoziției?

Da, cei care locuiesc în Zona Expoziției au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou 1 Mai, Liniile de tramvai 3, 41 și Liniile de autobuz 105, 261, 304, 330, R441, R446, R448, R477

Ce școli pot găsi în Zona Expoziției?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Expoziției, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Facultatea de Management SNSPA, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară și Universitatea Româno-Americană.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Expoziției?

Cei care locuiesc în Zona Expoziției, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Complex Comercial Flora și Kaufland.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Expoziției?

Locuitorii din Zona Expoziției, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Muzeul Satului Dimitrie Gusti și Parcul Bordei.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România