0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Herăstrău din București

Cartierul Herăstrău este un cartier situat în nordul Bucureștiului, foarte apreciat pentru construcțiile cu regim mic de înălțime, pentru parcul Regele Mihai I ( Fostul Herăstrău ) și pentru facilitatea cu care se poate ajunge în centrul orașului. În acest cartier pot fi descoperite numeroase grădinițe, magazine, restaurante și centre comerciale la maxim 10 minute de mers pe jos.

În ultimii ani, în zona cartierului Herăstrău au fost ridicate mai multe proiecte rezidențiale foarte atractive pentru cei care sunt în căutarea unui stil de viață liniștit, aproape de pulsul orașului.

Părerile experților Cartierul Herăstrău

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Herăstrău, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Herăstrău din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Herăstrău și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Herăstrău din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Herăstrău

Unul dintre punctele de interes pe care localnicii îl apreciază foarte mult este parcul Regele Mihai I, care este foarte mare și bine amenajat. Există și alte puncte importante, însă, care pot fi convingătoare pentru cei care aleg să se mute în zonă.

Obiective Turistice în Cartierul Herăstrău din București
Obiective Turistice în Cartierul Herăstrău din București

Recreere și agrement Cartierul Herăstrău

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Herăstrău din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Herăstrău din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Herăstrău

Magazine și Piețe în Cartierul Herăstrău din București
Magazine și Piețe în Cartierul Herăstrău din București

Magazine și Piețe Cartierul Herăstrău

Linii de Transport Public în Cartierul Herăstrău din București
Linii de Transport Public în Cartierul Herăstrău din București

Cartierul Herăstrău Tipuri de locuințe

Cartierul Herăstrău Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală