0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Primăverii din București

Cartierul Primăverii este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Situat în zona de nord a orașului, acesta este delimitat de bulevarde mari care îi oferă deschidere rapidă către orice punct. Atât Bulevardul Aviatorilor, cât și Calea Dorobanți sunt largi, permițând un trafic de aerisit.

Cartierul Primăverii este un cartier destul de nou, cu primele case construite în anii ‘30. Evoluția a fost una lentă, în așa fel încât astăzi nu există foarte multe clădiri înalte, ceea face loc unui număr mare de spații verzi și numeroaselor case și clădiri cu unul, maxim 2 etaje. Este considerat un cartier de lux, așadar prețul locuințelor este destul de mare.

Părerile experților Cartierul Primăverii

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Primăverii, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Primăverii din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Primăverii și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Primăverii din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Primăverii

Cartierul are acces direct spre Piața Aviatorilor, care este un important nod rutier și către stația de metrou cu același nume. De asemenea, este lângă parcul Regele Mihai (Herăstrău), Arcul de Triumf și numeroase alte obiective reprezentative pentru București.

Obiective Turistice în Cartierul Primăverii din București
Obiective Turistice în Cartierul Primăverii din București

Recreere și agrement Cartierul Primăverii

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Primăverii din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Primăverii din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Primăverii

Magazine și Piețe în Cartierul Primăverii din București
Magazine și Piețe în Cartierul Primăverii din București

Magazine și Piețe Cartierul Primăverii

Linii de Transport Public în Cartierul Primăverii din București
Linii de Transport Public în Cartierul Primăverii din București

Cartierul Primăverii Tipuri de locuințe

Cartierul Primăverii Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală