Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Vatra Nouă

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Vatra Nouă

Vatra Nouă este un cartier dintr-o zonă bună a Bucureștiului, aflat foarte aproape de lacul Grivița și de pădurea Băneasa. Este un cartier în care predomină casele, cu străzi bine organizate, în care se găsesc numeroase restaurante, cafenele și pub-uri. Este foarte atractiv prin proximitatea față de lac, față de aeroportul Băneasa și față de Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai importante centre comerciale din țară.

Spre deosebire de alte cartiere din nordul Capitalei, Vatra Nouă este ceva mai izolat, ceea ce îi oferă un aer premium și îl face foarte atractiv pentru cei care caută liniște, dar în același timp își doresc să fie aproape de tot ceea ce contează în oraș.

Puncte de interes Zona Vatra Nouă

În apropierea cartierului pot fi regăsite numeroase obiective de relaxare sau obiective practice, cum ar fi Aeroportul Băneasa. Iată o listă cu cele mai interesante obiective:

Obiective Turistice în Zona Vatra Nouă
Obiective Turistice în Zona Vatra Nouă

Recreere și agrement Zona Vatra Nouă

Școli și alte unități de învățământ în Zona Vatra Nouă
Școli și alte unități de învățământ în Zona Vatra Nouă

Grădinițe, Școli și Licee Zona Vatra Nouă

Magazine și Piețe în Zona Vatra Nouă
Magazine și Piețe în Zona Vatra Nouă

Magazine și Piețe Zona Vatra Nouă

Linii de Transport Public în Zona Vatra Nouă
Linii de Transport Public în Zona Vatra Nouă

Rata criminalității în Vatra Nouă

Administrativ, Vatra Nouă, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Vatra Nouă o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vatra Nouă

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vatra Nouă. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vatra Nouă. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Vatra Nouă?

Din datele noastre, prețurile din Zona Vatra Nouă încep de la:

  • Case de tip duplex sau înșiruite - 4 €;
  • Case individuale - 5 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Vatra Nouă?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Vatra Nouă încep de la:

  • Garsoniere - 300 €;
  • Apartamente cu două camere - 415 €;
  • Apartamente cu trei camere - 530 €;
  • Apartamente cu patru camere - 950 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 1168 €;
  • Case individuale - 1460 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Vatra Nouă?

Da, cei care locuiesc în Zona Vatra Nouă au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Straulesti, Liniile de autobuz 112, 205, 261, N113 și Stație de taxi Straulesti

Ce școli pot găsi în Zona Vatra Nouă?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Vatra Nouă, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: TEKO Kindergarten, Școala Aletheea și King's Oak British International School.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Vatra Nouă?

Cei care locuiesc în Zona Vatra Nouă, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Terra Felice, Lidl și Kaufland.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Vatra Nouă?

Locuitorii din Zona Vatra Nouă, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Muzeul Satului Dimitrie Gusti și Parcul Bordei.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România