Apartamente de vanzare Olteniței

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Ansamblul rezidențial Loka Residence Premium Apartments din Olteniței, București - Sud
Ansamblul rezidențial Loka Residence Premium Apartments din Olteniței, București - Sud

Loka Residence Premium Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua Olteniței Nr. 13, Olteniței, Sector 4

Prețuri Loka Residence Premium Apartments

 • 2 Camere
  77.900€
 • 3 Camere
  123.000€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Olteniței

Cartierul Olteniței este un cartier din sectorul 4 al Bucureștiului, desfășurat de-a lungul bulevardului cu același nume. Deși nu este un cartier central, este foarte atractiv pentru cei care își caută o locuință datorită numeroaselor oportunități pe care le oferă: acces rapid către centrul comercial Sun Plaza, acces către două parcuri mari (Parcul natural Văcărești și Parcul Tineretului), numeroase servicii din domeniul sănătății și al culturii, etc.

În general, este un cartier verde, cu o arhitectură formată din blocuri cu 4 sau mai multe etaje și cu o comunitate foarte bine formată.

Puncte de interes Zona Olteniței

Cei care locuiesc în cartierul Olteniței se pot bucura de acces la toate serviciile de care au nevoie, începând cu serviciile spitalicești și terminând cu serviciile destinate timpului liber și culturii.

Obiective Turistice în Zona Olteniței
Obiective Turistice în Zona Olteniței

Recreere și agrement Zona Olteniței

Școli și alte unități de învățământ în Zona Olteniței
Școli și alte unități de învățământ în Zona Olteniței
Magazine și Piețe în Zona Olteniței
Magazine și Piețe în Zona Olteniței
Linii de Transport Public în Zona Olteniței
Linii de Transport Public în Zona Olteniței

Rata criminalității în Olteniței

Administrativ, Olteniței, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Olteniței o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Olteniței

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Olteniței. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Olteniței. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Olteniței?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Olteniței încep de la:

 • Garsoniere - 255 €;
 • Apartamente cu două camere - 330 €;
 • Apartamente cu trei camere - 420 €;
 • Apartamente cu patru camere - 455 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 880 €;
 • Case individuale - 1100 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Olteniței?

Da, cei care locuiesc în Zona Olteniței au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Liniile de autobuz 102, 125, 216, 232, 312, 313, 381, N103,N105, N106, N112, N124, R438, R475 și Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Ce școli pot găsi în Zona Olteniței?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Olteniței, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul Național Octav Onicescu, Școala Gimnazială Nr. 194 și Școala Gimnazială Nr. 190.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Olteniței?

Cei care locuiesc în Zona Olteniței, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mall Sun Plaza, Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței și Profi.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Olteniței?

Locuitorii din Zona Olteniței, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Natural Văcărești, Cinema City și Parcul Tineretului.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România