Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Ferentari

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Ferentari

Cartierul Ferentari este unui dintre cele mai rău famate cartiere din București, fiind considerat a fi destul de periculos. Cu toate astea, este un cartier foarte populat, în care pot fi regăsite mai multe instituții de învățământ, instituții de cultură sau instituții de cult. În ultimii ani, imaginea de cartier rău famat a fost păstrată doar de anumite părți ale cartierului, unde încă există destul de multe probleme.

Din punct de vedere al arhitecturii, cartierul este construit, în cea mai mare parte, din case și blocuri cu regim mic de înălțime. Există și blocuri mai înalte, însă numărul lor nu este foarte mare.

Un punct forte al acestui cartier este prețul locuințelor, care este foarte atractiv pentru cei cu buget redus.

Puncte de interes Zona Ferentari

În cartierul Ferentari se află autobaza STB, policlinici, spitale, baze sportive, piețe agroalimentare și parcuri care le permite tuturor celor care locuiesc aici să ducă o viață confortabilă.

Obiective Turistice în Zona Ferentari
Obiective Turistice în Zona Ferentari
Școli și alte unități de învățământ în Zona Ferentari
Școli și alte unități de învățământ în Zona Ferentari
Magazine și Piețe în Zona Ferentari
Magazine și Piețe în Zona Ferentari

Magazine și Piețe Zona Ferentari

Linii de Transport Public în Zona Ferentari
Linii de Transport Public în Zona Ferentari

Rata criminalității în Ferentari

Administrativ, Ferentari, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Ferentari este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ferentari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ferentari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ferentari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Ferentari?

Din datele noastre, prețurile din Zona Ferentari încep de la:

  • Case individuale - 14 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Ferentari?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Ferentari încep de la:

  • Garsoniere - 260 €;
  • Apartamente cu două camere - 310 €;
  • Apartamente cu trei camere - 375 €;
  • Apartamente cu patru camere - 400 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
  • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Ferentari?

Da, cei care locuiesc în Zona Ferentari au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de tramvai 8, 11, 23, Liniile de autobuz 117, 139, 141, 220, 323, N103, N122, N120, N121, N124 și Stația de metrou Eroii Revoluției (10 min)

Ce școli pot găsi în Zona Ferentari?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Ferentari, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădiniţa De Copii Nr. 245, Școala Gimnazială Numărul 136 și Școala Gimnazială Nr. 2.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Ferentari?

Cei care locuiesc în Zona Ferentari, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Kaufland, Economat Ferentari și Lidl.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Ferentari?

Locuitorii din Zona Ferentari, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Tineretului (10 min), Parcul Natural Văcărești (20 min) și Parc Humulești.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România