0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Odăi din București

Cartierul Odăi este un cartier din sectorul 5, în sud-vestul Bucureștiului. Nu este un cartier foarte mare, fiind compus din câteva zeci de străduțe desfășurate pe o parte a șoselei Alexandriei. În cea mai mare parte, cartierul este compus din case pe unul sau două niveluri și din blocuri cu regim mic de înălțime. Este un cartier destul de verde și de aerisit, cu acces rapid către hipermarket-ul Cora , către Bragadiru, către centura orașului și către autostrada București Pitești.

Accesul către centrul orașului este ceva mai dificil, șoseaua Alexandriei fiind singura arteră mai mare a zonei, însă în ultimii ani s-a încercat găsirea unor soluții practice pentru decongestionarea traficului.

Părerile experților Cartierul Odăi

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Odăi, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Odăi din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Odăi și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Odăi din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Odăi

Cei care locuiesc în cartierul Odăi se bucură de numeroase restaurante și cafenele, de grădinițe, școli publice sau particulare și numeroase alte spații destinate relaxării sau confortului de zi cu zi. Iată care sunt cele mai atractive puncte ale locului:

Obiective Turistice în Cartierul Odăi din București
Obiective Turistice în Cartierul Odăi din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Odăi din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Odăi din București
Magazine și Piețe în Cartierul Odăi din București
Magazine și Piețe în Cartierul Odăi din București

Magazine și Piețe Cartierul Odăi

Linii de Transport Public în Cartierul Odăi din București
Linii de Transport Public în Cartierul Odăi din București

Cartierul Odăi Tipuri de locuințe

Cartierul Odăi Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală