Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Cartierul Latin din București

ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Latin

Puncte de interes Zona Latin

Obiective Turistice în Zona Latin
Obiective Turistice în Zona Latin
Școli și alte unități de învățământ în Zona Latin
Școli și alte unități de învățământ în Zona Latin
Magazine și Piețe în Zona Latin
Magazine și Piețe în Zona Latin

Magazine și Piețe Zona Latin

Linii de Transport Public în Zona Latin
Linii de Transport Public în Zona Latin

Rata criminalității în Cartierul Latin

Administrativ, Cartierul Latin, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Cartierul Latin însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Latin

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Latin. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Latin. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Latin?

Din datele noastre, prețurile din Zona Latin încep de la:

  • Case individuale - 6 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Latin?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Latin încep de la:

  • Garsoniere - 260 €;
  • Apartamente cu două camere - 310 €;
  • Apartamente cu trei camere - 375 €;
  • Apartamente cu patru camere - 400 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 880 €;
  • Case individuale - 1100 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Latin?

Da, cei care locuiesc în Zona Latin au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 302, R421, R424, Linia de tramvai 32 și Stație de taxi Cartierul Verde

Ce școli pot găsi în Zona Latin?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Latin, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 125, Școala Primară și Gimnazială Pro Ingenio și Școala Gimnazială Nr. 131.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Latin?

Cei care locuiesc în Zona Latin, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Cora, Lidl și Penny.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Latin?

Locuitorii din Zona Latin, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Bragadiru, Bazinul de înot Steaua Bucureşti și Parcul Drumul Taberei.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România