Apartamente de vanzare Crângași

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

5 rezultate

Se afișează 1-5 din 5 locuințe
Ansamblul rezidențial Sema Residence 2 din Crângași, București - Vest
Ansamblul rezidențial Sema Residence 2 din Crângași, București - Vest

Sema Residence 2

Livrare: Finalizat Piatra Craiului Nr. 35, Crângași, Sector 6

Prețuri Sema Residence 2

 • Studio
  94.000€
 • 2 Camere
  138.000€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Crângași

Cartierul Crângași este un cartier limitat de Calea Crângași, Calea Giulești și străzile Mehadia și George Vâlsan. Nu este un cartier cu suprafață mare, însă are aproximativ 350 000 de rezidenți și este foarte bine conectat la oraș. În zona pieței Crângași se întâlnesc numeroasele stații de transport în comun, fie că este subteran sau suprateran.

Dacă astăzi cartierul Crângași este considerat a fi unul foarte apropiat de centru, în urmă cu 100 de ani nici măcar nu făcea parte din capitală. Cartierul este compus, în cea mai mare parte, din blocuri de locuințe cu peste 10 etaje construite în perioada comunistă, însă pot fi găsite și case sau diverse proiecte imobiliare noi.

Puncte de interes Zona Crângași

Pe lista punctelor de interes ale acestui cartier se numără Parcul Crângași reamenajat destul de recent, ștrandul din zonă și numeroasele magazine, supermarket-uri, clinici medicale și alte instituții private sau de stat care contribuie la confortul cetățenilor.

Obiective Turistice în Zona Crângași
Obiective Turistice în Zona Crângași
Școli și alte unități de învățământ în Zona Crângași
Școli și alte unități de învățământ în Zona Crângași
Magazine și Piețe în Zona Crângași
Magazine și Piețe în Zona Crângași

Magazine și Piețe Zona Crângași

Linii de Transport Public în Zona Crângași
Linii de Transport Public în Zona Crângași

Rata criminalității în Crângași

Administrativ, Crângași, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Crângași este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Crângași

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Crângași. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Crângași. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Crângași?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Crângași încep de la:

 • Garsoniere - 290 €;
 • Apartamente cu două camere - 390 €;
 • Apartamente cu trei camere - 450 €;
 • Apartamente cu patru camere - 520 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 668 €;
 • Case individuale - 835 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Crângași?

Da, cei care locuiesc în Zona Crângași au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Crângași, Liniile de tramvai 11, 41, 44 și Liniile de autobuz 162, 163, 178, 601, N110, T7

Ce școli pot găsi în Zona Crângași?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Crângași, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul Tehnic Carol I, Școala Gimnazială Numărul 167 și Școala Gimnazială Numărul 168.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Crângași?

Cei care locuiesc în Zona Crângași, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Complexul Agroalimentar Crângași, Carrefour Market și Lidl.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Crângași?

Locuitorii din Zona Crângași, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Crângași, Clubul Sportiv Sportul Studențesc București și Lacul Morii.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România