Apartamente de vanzare Drumul Taberei

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

Se afișează 1-1 din 1 locuințe
Ansamblul rezidențial Raxar Residence din Drumul Taberei, București - Vest
Ansamblul rezidențial Raxar Residence din Drumul Taberei, București - Vest

Raxar Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Valea Cricovului Nr. 68A, Drumul Taberei, Sector 6

Prețuri Raxar Residence

  • Case
    320.705€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Drumul Taberei

Cartierul Drumul Taberei este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Administrat de primăria sectorului 6, acesta a cunoscut o dezvoltare considerabilă în ultimii ani, atât prin proiectele imobiliare, cât și prin proiectele de infrastructură, cel mai mare fiind linia de metrou a zonei.

Unul dintre motivele pentru cartierul este atractiv pentru o mulțime de persoane este faptul că este aerisit, predominând blocurile de 4 etaje despărțite între ele de spații verzi. Locuitorii cartierului beneficiază de toate utilitățile necesare, de parcul Moghioroș care are 30 de hectare și de numeroase grădinițe, școli și licee.

Puncte de interes Zona Drumul Taberei

Cartierul are 3 parcuri, 4 piețe și numeroase alte puncte de interes gândite pentru confortul locuitorilor. În principiu, un locuitor al cartierului poate să stea perioade lungi aici fără a se plictisi sau fără a duce lipsă de un bun sau un serviciu.

Obiective Turistice în Zona Drumul Taberei
Obiective Turistice în Zona Drumul Taberei
Școli și alte unități de învățământ în Zona Drumul Taberei
Școli și alte unități de învățământ în Zona Drumul Taberei
Magazine și Piețe în Zona Drumul Taberei
Magazine și Piețe în Zona Drumul Taberei

Magazine și Piețe Zona Drumul Taberei

Linii de Transport Public în Zona Drumul Taberei
Linii de Transport Public în Zona Drumul Taberei

Rata criminalității în Drumul Taberei

Administrativ, Drumul Taberei, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Drumul Taberei este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Drumul Taberei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Drumul Taberei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Drumul Taberei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Drumul Taberei?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Drumul Taberei încep de la:

  • Garsoniere - 285 €;
  • Apartamente cu două camere - 300 €;
  • Apartamente cu trei camere - 400 €;
  • Apartamente cu patru camere - 410 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 900 €;
  • Case individuale - 1125 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Drumul Taberei?

Da, cei care locuiesc în Zona Drumul Taberei au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Valea Ialomitei, Constantin Brâncuși, Romancierilor, Râul Doamnei, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Liniile de autobuz 105, 122, 126, 137, 138, 168, 173, 185, 221, 222, 268, 368, 385, 668, N110, N116, N122, R422, R423, R425, T12, T13, T14, T15 și Liniile de troleibuz 69, 90, 93

Ce școli pot găsi în Zona Drumul Taberei?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Drumul Taberei, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Liceul Teoretic Eugen Lovinescu, Școala Gimnazială Numărul 169 și Colegiul Național Elena Cuza.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Drumul Taberei?

Cei care locuiesc în Zona Drumul Taberei, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piaţa Drumul Taberei, Auchan și Plaza Romania.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Drumul Taberei?

Locuitorii din Zona Drumul Taberei, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Drumul Taberei, Bazinul de înot Steaua Bucureşti și Parcul Târgu Neamț.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România