0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Roșu din București

Roșu este un sat din comuna Chiajna, lipit de București în partea de nord vest. Format în cea mai mare parte din case, satul a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani grație dezvoltării unuia dintre cele mai mari cartiere rezidențiale moderne: Militari Residence. Locuitorii localității au acces rapid către oraș și în același timp se pot bucura de acces către pădurea Dudu sau către lacul Morii.

Cei care aleg să se mute în Roșu vor descoperi o zonă într-o continuă metamorfoză, care are toate șansele ca pe viitor să devină un important punct de interes rezidențial.

Părerile experților Cartierul Roșu

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Roșu, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Roșu din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Roșu și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Roșu din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Roșu

Locuitorii din Roșu au acces rapid către oraș prin străzi largi, cum este Alexandru Ioan Cuza sau prin mijloace de transport în comun. De asemenea, au acces la supermarket-uri, hypermarket-uri și numeroase servicii de frumusețe, sport, relaxare și sănătate.

Obiective Turistice în Cartierul Roșu din București
Obiective Turistice în Cartierul Roșu din București

Recreere și agrement Cartierul Roșu

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Roșu din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Roșu din București
Magazine și Piețe în Cartierul Roșu din București
Magazine și Piețe în Cartierul Roșu din București

Magazine și Piețe Cartierul Roșu

Linii de Transport Public în Cartierul Roșu din București
Linii de Transport Public în Cartierul Roșu din București

Localitatea Roșu Tipuri de locuințe

Localitatea Roșu Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală