0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti

Dumbrăveni este un sat din comuna Balotești, județul Ilfov. Înconjurat de păduri, este o adevărată oază de verdeață, ceea ce îl face foarte atractiv pentru cei care sunt în căutarea unui spațiu liniștit unde își pot construi o casă sau pot achiziționa una gata făcută. În ultimii ani, satul a cunoscut o dezvoltare considerabilă și investitorii imobiliari au dat naștere unor proiecte rezidențiale atractive.

Deși este un sat mic, este bine conectat, având în imediată apropiere un spital și fiind foarte aproape de Balotești, de orașul Otopeni și de București.

Părerile experților Localitatea Dumbrăveni

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în localitatea Dumbrăveni, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în Bucuresti, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din localitatea Dumbrăveni și despre viața de zi cu zi din această localitate sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliari, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre localitatea Dumbrăveni din jurul Bucurestiului sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în Bucuresti, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Localitatea Dumbrăveni

Locuitorii satului Dumbrăveni se pot bucura de o deschidere mare către facilitățile orașului. Aceștia ajung în doar câteva minute în Otopeni și în câteva zeci de minute în București. Unul dintre punctele foarte atractive din imediată apropiere este Therme București.

Obiective Turistice în Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti
Obiective Turistice în Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti

Recreere și agrement Localitatea Dumbrăveni

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Dumbrăveni din preajma Bucurestiului
Școli și alte unități de învățământ în localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti

Magazine și Piețe Localitatea Dumbrăveni

Linii de Transport Public în Localitatea Dumbrăveni din jurul capitalei
Linii de Transport Public în Localitatea Dumbrăveni de lângă Bucuresti

Transport Public Localitatea Dumbrăveni

Localitatea Dumbrăveni Tipuri de locuințe

Localitatea Dumbrăveni Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală