0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Localitatea Săftica de lângă Bucuresti

Săftica este un sat din comuna Balotești care se bucură de o poziție excelentă: La nord are Pădurea Săftica, la Est localitatea Balotești iar la Sud localitatea Petrești. Toate cele 3 sate au cunoscut în ultimii ani o dezvoltare rapidă, ceea ce a dus la apariția unor proiecte imobiliare cât se poate de interesante.

Cei care doresc să se mute aici pot găsi o mulțime de locuințe noi cu nivel de înăltime P+1 și de asemenea se pot bucura de școli, grădinițe sau magazine.

Săftica se află la doar 20 de km de centrul Bucureștiului, iar DN1 le asigură locuitorilor un timp de maxim 20 de minute până aici.

Părerile experților Localitatea Săftica

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în localitatea Săftica, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în localitatea Săftica de lângă Bucuresti vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în Bucuresti, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din localitatea Săftica și despre viața de zi cu zi din această localitate sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliari, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre localitatea Săftica din jurul Bucurestiului sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în Bucuresti, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Localitatea Săftica

Locuitorii din Săftica au foarte multe opțiuni atunci când vine vorba despre cumpărături, distracție sau relaxare, multe dintre ele aflate la doar câteva minute de mers cu mașina.

Obiective Turistice în Localitatea Săftica de lângă Bucuresti
Obiective Turistice în Localitatea Săftica de lângă Bucuresti

Recreere și agrement Localitatea Săftica

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Săftica din preajma Bucurestiului
Școli și alte unități de învățământ în localitatea Săftica de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Săftica de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Săftica de lângă Bucuresti

Magazine și Piețe Localitatea Săftica

Linii de Transport Public în Localitatea Săftica din jurul capitalei
Linii de Transport Public în Localitatea Săftica de lângă Bucuresti

Localitatea Săftica Tipuri de locuințe

Localitatea Săftica Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală