Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Case de vanzare Creața

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Localitatea Creața

Creața este o localitate mică din Comuna Dascălu, județul Ilfov. Situată pe malurile Mostiștei, este o localitate care poate asigura un cadru perfect pentru cei care caută să se retragă undeva la țară, însă în același timp își doresc să fie aproape de oraș. Distanța pe care trebuie să o parcurgă locuitorii acestui sat până în centrul Bucureștiului este de doar 27 de km iar drumul este, de cele mai multe ori, destul de liber.

Mulțumită apropierii față de București, localitatea beneficiază de numeroase investiții de asfaltare și racordare la utilități.

Părerile experților Localitatea Creața

Localitatea Creața se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Creața nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Creața, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 440 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 550 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Localitatea Creața

Cei care aleg să locuiască în Creața se pot bucura de liniște, verdeață, ieșire la lac și o serie de alte puncte de interes din localitate sau din imediata apropiere a acesteia.

Obiective Turistice în Localitatea Creața
Obiective Turistice în Localitatea Creața

Recreere și agrement Localitatea Creața

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Creața
Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Creața
Magazine și Piețe în Localitatea Creața
Magazine și Piețe în Localitatea Creața

Magazine și Piețe Localitatea Creața

Linii de Transport Public în Localitatea Creața
Linii de Transport Public în Localitatea Creața

Transport Public Localitatea Creața

Rata criminalității în Creața

Administrativ, Creața, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Creața însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Creața

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Creața. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Creața. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Localitatea Creața?

Din datele noastre, prețurile din Localitatea Creața încep de la:

 • Garsoniere - 70000 €;
 • Apartamente cu două camere - 71190 €;
 • Apartamente cu trei camere - 110000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 146806 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 130000 €;
 • Case individuale - 139831.5 €;

Care este prețul mediu al chirieri Localitatea Creața?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Localitatea Creața încep de la:

 • Garsoniere - 280 €;
 • Apartamente cu două camere - 380 €;
 • Apartamente cu trei camere - 450 €;
 • Apartamente cu patru camere - 420 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 440 €;
 • Case individuale - 550 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Localitatea Creața?

Da, vei avea acces rapid la Microbuz Afumați-București, care conectează Localitatea Creața la restul capitalei.

Ce școli pot găsi în Localitatea Creața?

Dacă vei alege să locuiești în Localitatea Creața, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Şcoala Cu Clasele I-VIII Nr. 1 Vânători, Școala Gimnazială nr. 1 Petrăchioaia și Școala Primară Surlari.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Localitatea Creața?

Cei care locuiesc în Localitatea Creața, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Profi Dascălu, LaBragagiu Petrăchioaia și Magazin Crilia Dascălu.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Localitatea Creața?

Locuitorii din Localitatea Creața, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Pădurea Biglaru, Pădurea Brânzeasca și Clubul de Echitație Ecviva.