0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti

Ciofliceni este un sat din comuna Snagov, județul Ilfov. Mulțumită poziției sale excelente, este una dintre cele mai căutate localități din zona limitrofă a capitalei. Accesul către București se face fie pe A3, fie pe Drumul Național București Ploiești, ceea ce le oferă ocazia locuitorilor din această localitate să ajungă în maxim 30 de minute în centrul orașului.

Ciofliceni este înconjurat de pădurea și de lacul Snagov, ceea ce îl face un sat extrem de atractiv pentru toți cei care sunt în căutarea unei zone cu peisaje plăcute și cu aer curat. În prezent, există proiecte avansate pentru rețeaua de canalizare și de apă curentă, iar străzile sunt fie asfaltate, fie în curs de asfaltare.

Părerile experților Localitatea Ciofliceni

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în localitatea Ciofliceni, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în Bucuresti, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din localitatea Ciofliceni și despre viața de zi cu zi din această localitate sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliari, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre localitatea Ciofliceni din jurul Bucurestiului sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în Bucuresti, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Localitatea Ciofliceni

Lacul, pădurea, centrele de agrement, precum și grădinițele și școlile particulare ce au luat naștere în ultimii ani transformă Ciofliceniul într-o localitate foarte atractivă.

Obiective Turistice în Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti
Obiective Turistice în Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti

Recreere și agrement Localitatea Ciofliceni

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Ciofliceni din preajma Bucurestiului
Școli și alte unități de învățământ în localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti

Grădinițe, Școli și Licee Localitatea Ciofliceni

Magazine și Piețe în Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti

Magazine și Piețe Localitatea Ciofliceni

Linii de Transport Public în Localitatea Ciofliceni din jurul capitalei
Linii de Transport Public în Localitatea Ciofliceni de lângă Bucuresti

Transport Public Localitatea Ciofliceni

Localitatea Ciofliceni Tipuri de locuințe

Localitatea Ciofliceni Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală