0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti

Gruiu este un sat din comuna Gruiu, județul Ilfov. Aflat la 45 de km de București, satul este foarte atractiv pentru toți cei care sunt în căutarea unei locuințe departe de aglomerația orașului, dar cu acces facil către acesta.

În jurul satului există păduri întinse pe suprafețe mari, precum și lacuri ( Snagov, Balta Neagră sau Caldărușani). În întreaga comună există șapte școli și cinci grădinițe, lucru foarte atractiv pentru familiile cu copii.

Infrastructura nu este una foarte bine pusă la punct, însă există planuri de extindere a rețelelor de gaze naturale și apă curentă.

Părerile experților Localitatea Gruiu

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în localitatea Gruiu, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în localitatea Gruiu de lângă Bucuresti vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în Bucuresti, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din localitatea Gruiu și despre viața de zi cu zi din această localitate sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliari, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre localitatea Gruiu din jurul Bucurestiului sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în Bucuresti, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Localitatea Gruiu

Locuitorii din Gruiu se pot bucura de toate avantajele unei vieți liniștite. Grădinițele, școlile, magazinele și numeroasele locuri verzi în care își pot petrece timpul liber sunt extrem de convingătoare.

Obiective Turistice în Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti
Obiective Turistice în Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti

Recreere și agrement Localitatea Gruiu

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Gruiu din preajma Bucurestiului
Școli și alte unități de învățământ în localitatea Gruiu de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti

Magazine și Piețe Localitatea Gruiu

Linii de Transport Public în Localitatea Gruiu din jurul capitalei
Linii de Transport Public în Localitatea Gruiu de lângă Bucuresti

Transport Public Localitatea Gruiu

Localitatea Gruiu Tipuri de locuințe

Localitatea Gruiu Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală