0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti

Izvorani este un sat în care în ultimii ani s-au construit numeroase locuințe moderne. Ceea ce i-a convins pe proprietari să aleagă această zonă a județului Ilfov este poziția excelentă. Înconjurat de Pădurea Snagov, Pădurea Scoroviștea și Lacul Snagov, este unul dintre cele mai verzi sate din jurul Bucureștiului, ceea ce înseamnă aer curat, liniște și relaxare.

Accesul către București se face prin drumul E60, care este larg suficient de larg încât să facă față întregului trafic generat de nordul județului Ilfov.

Părerile experților Localitatea Izvorani

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în localitatea Izvorani, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în localitatea Izvorani de lângă Bucuresti vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în Bucuresti, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din localitatea Izvorani și despre viața de zi cu zi din această localitate sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliari, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre localitatea Izvorani din jurul Bucurestiului sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în Bucuresti, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Localitatea Izvorani

Pentru o familie care își caută un loc pentru a construi sau a cumpăra o casă, Izvorani poate fi o opțiune foarte atractivă. Locuitorii satului sunt conectați la la toate utilitățile esențiale : apă, canalizare, farmacii, clinici medicale, magazine, grădinițe, școli, etc.

Obiective Turistice în Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti
Obiective Turistice în Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti

Recreere și agrement Localitatea Izvorani

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Izvorani din preajma Bucurestiului
Școli și alte unități de învățământ în localitatea Izvorani de lângă Bucuresti

Grădinițe, Școli și Licee Localitatea Izvorani

Magazine și Piețe în Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti
Magazine și Piețe în Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti

Magazine și Piețe Localitatea Izvorani

Linii de Transport Public în Localitatea Izvorani din jurul capitalei
Linii de Transport Public în Localitatea Izvorani de lângă Bucuresti

Transport Public Localitatea Izvorani

Localitatea Izvorani Tipuri de locuințe

Localitatea Izvorani Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală