Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Forest View Apartments

Locuințe și prețuri Forest View Apartments

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Forest View Apartments

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Forest View Apartments împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Forest View Apartments alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Forest View Apartments

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Forest View Apartments, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Forest View Apartments

Forest View Apartments Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Sală de sport în ansamblu

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Forest View Apartments

Aur Familii cu copii

Perfect pentru familia ta!

Forest View Apartments este locul ideal pentru familii cu copii. Ai la dispoziție facilitățile necesare (locuri de joaca, terenuri de sport), este curat și ai siguranța unui loc cu acces controlat și supravegheat video.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Forest View Apartments satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Forest View Apartments!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Forest View Apartments este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Forest View Apartments!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Forest View Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Forest View Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Forest View Apartments Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Forest View Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Forest View Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Forest View Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Forest View Apartments.

Forest View Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Forest View Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Forest View Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Forest View Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Forest View Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Forest View Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Forest View Apartments:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Forest View Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Forest View Apartments există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Forest View Apartments care să implice și copiii.

Forest View Apartments:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Forest View Apartments te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Forest View Apartments, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Forest View Apartments sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Forest View Apartments:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Forest View Apartments este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Forest View Apartments sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Forest View Apartments par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Forest View Apartments Tineri

Stație STB
Piscină în ansamblu
Sală fitness în ansamblu

Forest View Apartments:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Forest View Apartments nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Forest View Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Stai departe de centru

Forest View Apartments este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Forest View Apartments:Socializare

În evaluare

Ai piscină chiar în ansamblu

În Forest View Apartments vei găsi cel puțin o piscină la care se strâng locuitorii din zonă. Aici îți vei cunoaște vecinii și vă veți distra împreună.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Forest View Apartments sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Forest View Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Forest View Apartments:Sport

În evaluare

Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în Forest View Apartments vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Forest View Apartments vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Forest View Apartments Persoane cu dizabilități

În evaluare

Forest View Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Forest View Apartments nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Forest View Apartments informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Forest View Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Forest View Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Forest View Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Forest View Apartments nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Forest View Apartments Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Forest View Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Rompetrol la 8 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 10 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 10 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Forest View Apartments sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Forest View Apartments au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Forest View Apartments au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Forest View Apartments Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe

Forest View Apartments:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Forest View Apartments de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Forest View Apartments nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Forest View Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Forest View Apartments:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Forest View Apartments are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Forest View Apartments nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Forest View Apartments

La marginea orașului
Densitate redusă
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Forest View Apartments pentru localizarea sa

Bronz Trafic

Uneori bară la bară

Despre traficul din zona Forest View Apartments se poate spune că este frecvent aglomerat.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Forest View Apartments nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Forest View Apartments

În evaluare
Poziționare Ilfov - Nord
Localitatea Otopeni

Despre Otopeni

Orașul Otopeni este una dintre cele mai dezvoltate localități din jurul Bucureștiului. Motivul principal al dezvoltării sale este aeroportul internațional Henri Coandă, care a atras o mulțime de investitori și de oameni în căutarea flexibilității de mișcare.

Locuitorii orașului au la dispoziție mai multe gradinițe, școli și licee, o mulțime de magazine, supermarket-uri și hypermarket-uri, precum și foarte multe sedii ale unor importante companii românești și străine, cum ar fi Peugeot, BMW, BCR sau Mc Donalds. De asemenea, sunt bine conectați cu Bucureștiul prin străzi largi și prin linii de transport în comun.

Viața de zi cu zi în Otopeni

Principalul punct de interes al localității Otopeni este aeroportul internațional Henri Coandă, care este cel mai mare aeroport din țară. Locuitorii orașului au la dispoziție o mulțime de alte atracții

Magazine în Otopeni
 • Mega Image
 • Lidl
 • Piața Otopeni
Învățământ în Otopeni
 • Grădinița & Creșa Brainy Kids Club Otopeni
 • Academia Copiilor Nirvana
 • Academia Acton
Recreere în Otopeni
 • Pădurea Petrești
 • Parcul Otopeni
 • Water Park Otopeni
Transport public în Otopeni
 • Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă

Rata criminalității în Otopeni

Administrativ, Otopeni, face parte din zona de acoperire a Otopeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Otopeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Otopeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Otopeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Forest View Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Otopeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Otopeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Forest View Apartments

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Forest View Apartments se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Din păcate, locuitorii Forest View Apartments nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Forest View Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Forest View Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Forest View Apartments este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Centura București.

Transport public și conectivitate Forest View Apartments

Transport public Autobuz
Aeroport Acces rapid
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Faptul că Forest View Apartments este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Forest View Apartments și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Forest View Apartments, la care ajung liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Forest View Apartments se află în imediata apropiere a aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Forest View Apartments au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Forest View Apartments

Distincții eDezvoltator acordate Forest View Apartments pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Forest View Apartments sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Forest View Apartments sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Forest View Apartments, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Forest View Apartments duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Forest View Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 93. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Forest View Apartments

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Forest View Apartments

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Forest View Apartments fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Forest View Apartments au fost decorate în vreun fel.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Forest View Apartments au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Forest View Apartments

În evaluare
Gresie lucioasă

În Forest View Apartments s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Forest View Apartments sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Forest View Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Forest View Apartments

Termică Încălzire prin pardoseală

Instalație termică Forest View Apartments

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Forest View Apartments folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Forest View Apartments s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Forest View Apartments.

Instalație electrică Forest View Apartments

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Forest View Apartments dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Forest View Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Forest View Apartments este să verificăm pe teren.

Instalație sanitară Forest View Apartments

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Forest View Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Forest View Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Forest View Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Forest View Apartments

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Forest View Apartments

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Forest View Apartments sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Forest View Apartments, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Forest View Apartments - simple (termopan) sau triple (tripan).

Izolația termică Forest View Apartments

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Forest View Apartments, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Forest View Apartments au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Forest View Apartments a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Forest View Apartments.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Forest View Apartments încă nu avem această informație.

Hidroizolația Forest View Apartments

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Forest View Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Forest View Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Forest View Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Forest View Apartments

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Forest View Apartments. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Forest View Apartments sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Forest View Apartments, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Forest View Apartments Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament bun la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Forest View Apartments pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Forest View Apartments nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Argint Închiriere

Ușor de închiriat

Locuințele din Forest View Apartments își găsesc rapid chiriași însă cu randament moderat.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Forest View Apartments nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Otopeni ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 380€
Chirie 3 camere 485€

Localitatea Otopeni se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Otopeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Otopeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Otopeni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Otopeni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Otopeni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Forest View Apartments

Preț achiziție Conform mediei zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

Preț normal în comparație cu media din Ilfov - Nord

Prețurile apartamentelor din Forest View Apartments se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 68644€ în condițiile în care acestui tip de locuință în Ilfov - Nord este de 65450€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Forest View Apartments este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Forest View Apartments este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Forest View Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Forest View Apartments rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Forest View Apartments

Chiria medie 6.9€/mp
Public țintă Familii
Unitate recomandată Ap. 3 camere sau casă

Rată de capitalizare de 5.01% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Forest View Apartments, vei putea încasa o chirie de aproximativ 380 EUR pe lună și vei plăti minim 68644 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 13 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4514 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 722 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 5% pe an.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Forest View Apartments, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Forest View Apartments se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Facilități pentru investitori de la Forest View Apartments

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Forest View Apartments nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Forest View Apartments nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Forest View Apartments nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Forest View Apartments Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Forest View Apartments?

Din datele noastre, prețurile din Forest View Apartments încep de la 47969€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 68644€.

Unde se află Forest View Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Forest View Apartments este situat în localitateaOtopeni , la nord de București. Pentru a ajunge la Forest View Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Forest View Apartments?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Forest View Apartments este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Centura București.

Ce facilități oferă Forest View Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Forest View Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), piscină (în ansamblu), sală de forță (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Forest View Apartments?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!