Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Nordis Residence Baneasa Lake
T1R2C055 | BUCSOLDOUT

Nordis Residence Baneasa Lake

Drumul Eugen Brote, Nr. 5, Băneasa, Sector 1, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Nordis Residence Baneasa Lake din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Nordis Residence Baneasa Lake!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Nordis Residence Baneasa Lake și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 94 din BucureștiAnsamblul rezidențial 94 din BucureștiAnsamblul rezidențial 94 din București

Nordis Residence Baneasa Lake Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Nordis Residence Baneasa Lake sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Nordis Residence Baneasa Lake a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Nordis Residence Baneasa Lake au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Nordis Residence Baneasa Lake Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Nordis Residence Baneasa Lake s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Nordis Residence Baneasa Lake sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Nordis Residence Baneasa Lake pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Nordis Residence Baneasa Lake Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Nordis Residence Baneasa Lake folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Nordis Residence Baneasa Lake s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Nordis Residence Baneasa Lake vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

Nordis Residence Baneasa Lake Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Nordis Residence Baneasa Lake s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Nordis Residence Baneasa Lake s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Nordis Residence Baneasa Lake, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Nordis Residence Baneasa Lake Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Nordis Residence Baneasa Lake vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Nordis Residence Baneasa Lake sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Nordis Residence Baneasa Lake, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Nordis Residence Baneasa Lake Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Nordis Residence Baneasa Lake sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Nordis Residence Baneasa Lake, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Nordis Residence Baneasa Lake au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Nordis Residence Baneasa Lake Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu vată minerală (bazaltică)

În Nordis Residence Baneasa Lake, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Nordis Residence Baneasa Lake au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

Ne-am bucurat să constatăm că dezvoltatorul Nordis Residence Baneasa Lake a folosit pentru izolația exterioară a pereților vată minerală de 10 cm grosime - un izolator termic excelent și mult mai ecologic decât alternativele sale.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Nordis Residence Baneasa Lake.

Ramele ferestrelor sunt produse de Alumil și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Nordis Residence Baneasa Lake s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Nordis Residence Baneasa Lake Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Nordis Residence Baneasa Lake nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Nordis Residence Baneasa Lake, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Nordis Residence Baneasa Lake, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Nordis Residence Baneasa Lake. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Nordis Residence Baneasa Lake sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Nordis Residence Baneasa Lake, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Nordis Residence Baneasa Lake:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Nordis Residence Baneasa Lake, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Nordis Residence Baneasa Lake vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Nordis Residence Baneasa Lake, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Nordis Residence Baneasa Lake:Educație

Găsești școala la câteva minute de Nordis Residence Baneasa Lake!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Nordis Residence Baneasa Lake nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Nordis Residence Baneasa Lake

Deși nu există grădiniță chiar în Nordis Residence Baneasa Lake, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Nordis Residence Baneasa Lake, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Nordis Residence Baneasa Lake:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Nordis Residence Baneasa Lake, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Nordis Residence Baneasa Lake există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Nordis Residence Baneasa Lake care să implice și copiii.

Nordis Residence Baneasa Lake:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Nordis Residence Baneasa Lake te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Nordis Residence Baneasa Lake nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Nordis Residence Baneasa Lake sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Nordis Residence Baneasa Lake:Curățenie

Întreținerea spațiilor verzi lasă de dorit

Din ce am observat când am vizitat Nordis Residence Baneasa Lake, spațiile verzi nu erau așa bine îngrijite, iar florile nu erau îngrijite sau lipseau cu totul. E loc de îmbunătățire.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Nordis Residence Baneasa Lake sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Nordis Residence Baneasa Lake par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Nordis Residence Baneasa Lake:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Nordis Residence Baneasa Lake nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Nordis Residence Baneasa Lake, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Zonă liniștită și bine conectată

Nordis Residence Baneasa Lake se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Nordis Residence Baneasa Lake:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Nordis Residence Baneasa Lake ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Nordis Residence Baneasa Lake.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Nordis Residence Baneasa Lake are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Nordis Residence Baneasa Lake:Sport

Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în Nordis Residence Baneasa Lake vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Nordis Residence Baneasa Lake nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Nordis Residence Baneasa Lake vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Nordis Residence Baneasa Lake:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Nordis Residence Baneasa Lake.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Nordis Residence Baneasa Lake.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Nordis Residence Baneasa Lake nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Nordis Residence Baneasa Lake:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Nordis Residence Baneasa Lake sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Nordis Residence Baneasa Lake privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Nordis Residence Baneasa Lake sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Nordis Residence Baneasa Lake

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Enel X la 3 km - - - 2 locuri
Rompetrol la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Nordis Residence Baneasa Lake sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Nordis Residence Baneasa Lake au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Nordis Residence Baneasa Lake au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Nordis Residence Baneasa Lake:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Nordis Residence Baneasa Lake pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Nordis Residence Baneasa Lake există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Nordis Residence Baneasa Lake ai, în ofertă, cosmetică canină.

Nordis Residence Baneasa Lake:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Nordis Residence Baneasa Lake nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Nordis Residence Baneasa Lake are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Nordis Residence Baneasa Lake, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,500703 26,059019

Harta Nordis Residence Baneasa Lake

Click pe buton pentru a vedea unde se află Nordis Residence Baneasa Lake

Despre Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Viața de zi cu zi în Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Magazine în Băneasa
 • Piața Băneasa
 • Băneasa Shopping City
 • Selgros
Învățământ în Băneasa
 • Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj
 • Școala Gimnazială Numărul 6
 • Școala Gimnazială Numărul 7
Recreere în Băneasa
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Băneasa
 • Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Stație de taxi Bd. Aerogării
 • Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Nordis Residence Baneasa Lake, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Nordis Residence Baneasa Lake rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Nordis Residence Baneasa Lake nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Nordis Residence Baneasa Lake există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Nordis Residence Baneasa Lake, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Nordis Residence Baneasa Lake se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Șoseaua Pipera și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Nordis Residence Baneasa Lake un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Nordis Residence Baneasa Lake și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Nordis Residence Baneasa Lake, la care ajung liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Nordis Residence Baneasa Lake se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Nordis Residence Baneasa Lake au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Băneasa face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Băneasa nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Băneasa, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 870 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1368 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Băneasa sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Băneasa atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Băneasa
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Nordis Residence Baneasa Lake față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Nordis Residence Baneasa Lake se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Nordis Residence Baneasa Lake nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Nordis Residence Baneasa Lake, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Nordis Residence Baneasa Lake se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Nordis Residence Baneasa Lake nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Nordis Residence Baneasa Lake nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Nordis Residence Baneasa Lake nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Nordis Residence Baneasa Lake?

Momentan colectăm, de la Nordis Residence Baneasa Lake, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Nordis Residence Baneasa Lake și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Nordis Residence Baneasa Lake este situat în cartierul Băneasa din nordul capitalei. Poți ajunge la Nordis Residence Baneasa Lake folosind autobuzul, ai liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Nordis Residence Baneasa Lake?

Traficul din jurul Nordis Residence Baneasa Lake este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Șoseaua Pipera.

Ce facilități oferă Nordis Residence Baneasa Lake locuitorilor săi?

Locuitorii din Nordis Residence Baneasa Lake au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), sală de forță (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România