Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Eminescu 74 Rezidential

Eminescu 74 Rezidential

Strada Mihai Eminescu, nr. 74, București - Sector 1

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Eminescu 74 Rezidential.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.

Păreri Eminescu 74 Rezidential

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Eminescu 74 Rezidential

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Eminescu 74 Rezidential

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 99. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Eminescu 74 Rezidential Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Eminescu 74 Rezidential fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Eminescu 74 Rezidential au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Eminescu 74 Rezidential. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Eminescu 74 Rezidential Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Eminescu 74 Rezidential. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Eminescu 74 Rezidential, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Eminescu 74 Rezidential pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Eminescu 74 Rezidential Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Eminescu 74 Rezidential, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Eminescu 74 Rezidential s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Eminescu 74 Rezidential.

Eminescu 74 Rezidential Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Eminescu 74 Rezidential dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Eminescu 74 Rezidential s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Eminescu 74 Rezidential este să verificăm pe teren.

Eminescu 74 Rezidential Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Eminescu 74 Rezidential dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Eminescu 74 Rezidential, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Eminescu 74 Rezidential, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Eminescu 74 Rezidential Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Eminescu 74 Rezidential sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Eminescu 74 Rezidential. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Eminescu 74 Rezidential - simple (termopan) sau triple (tripan).

Eminescu 74 Rezidential Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Eminescu 74 Rezidential, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Eminescu 74 Rezidential.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Eminescu 74 Rezidential s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Eminescu 74 Rezidential Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Eminescu 74 Rezidential nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Eminescu 74 Rezidential, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Eminescu 74 Rezidential, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Eminescu 74 Rezidential, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Eminescu 74 Rezidential, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Eminescu 74 Rezidential fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Eminescu 74 Rezidential Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Eminescu 74 Rezidential

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Eminescu 74 Rezidential. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Eminescu 74 Rezidential:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Eminescu 74 Rezidential, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Eminescu 74 Rezidential.

Eminescu 74 Rezidential:Educație

Găsești școala la câteva minute de Eminescu 74 Rezidential!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Eminescu 74 Rezidential nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Eminescu 74 Rezidential

Deși nu există grădiniță chiar în Eminescu 74 Rezidential, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Eminescu 74 Rezidential, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Eminescu 74 Rezidential:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Eminescu 74 Rezidential, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Eminescu 74 Rezidential, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Eminescu 74 Rezidential care să implice și copiii.

Eminescu 74 Rezidential:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Eminescu 74 Rezidential fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Eminescu 74 Rezidential, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Eminescu 74 Rezidential sunt sau nu împrejmuite.

Eminescu 74 Rezidential:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Eminescu 74 Rezidential:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Eminescu 74 Rezidential este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Eminescu 74 Rezidential, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16,21.

Stai chiar în centru

Eminescu 74 Rezidential este pus chiar în buricul târgului, deci ai acces imediat la toată diversitatea culturală pe care o poate oferi capitala.

Eminescu 74 Rezidential:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Eminescu 74 Rezidential privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Eminescu 74 Rezidential.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Eminescu 74 Rezidential are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Eminescu 74 Rezidential:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Eminescu 74 Rezidential.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Eminescu 74 Rezidential și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Eminescu 74 Rezidential:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Eminescu 74 Rezidential.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Eminescu 74 Rezidential.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Eminescu 74 Rezidential informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Eminescu 74 Rezidential:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Eminescu 74 Rezidential sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Eminescu 74 Rezidential privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Eminescu 74 Rezidential sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Eminescu 74 Rezidential

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - 6 locuri - 3 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Eminescu 74 Rezidential sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Eminescu 74 Rezidential au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Eminescu 74 Rezidential au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Eminescu 74 Rezidential:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Eminescu 74 Rezidential pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Eminescu 74 Rezidential există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Eminescu 74 Rezidential ai, în ofertă, cosmetică canină.

Eminescu 74 Rezidential:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Eminescu 74 Rezidential nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Eminescu 74 Rezidential nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Eminescu 74 Rezidential pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Eminescu 74 Rezidential Contact Dezvoltator
44,447644 26,103667

Harta Eminescu 74 Rezidential

Click pe buton pentru a vedea unde se află Eminescu 74 Rezidential

Despre Centrul istoric

Centrul Istoric al Bucureștiului, cunoscut și sub denumirea de „ Centrul Vechi”, este un punct care trezește un interes permanent din partea celor care doresc să investească în imobiliare. În ultimii ani a beneficiat de o mulțime de investiții și s-a transformat într-o zonă pietonală pe care o îndrăgește orice turist.

Aici sunt cele mai multe cafenele, restaurante și cluburi de noapte și tot aici se află cea mai importantă zonă de promenadă a orașului.

Viața de zi cu zi în Centrul istoric

Centrul Istoric este în sine un punct de interes al orașului, în care pot fi găsite restaurante, instituții de învățământ, muzee, lăcașuri de cult, etc.

Magazine în Centrul istoric
 • Centrul Comercial Unirea
 • Centrul Comercial Cocor
 • Carrefour
Învățământ în Centrul istoric
 • Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu
 • Complexul Educational Laude-Reut
 • Universitatea din Bucuresti
Recreere în Centrul istoric
 • Centrul Vechi
 • Parcul Unirii
 • Teatrul Național I. L. Caragiale
Transport public în Centrul istoric
 • Autobuze 381, 104, 123, 385, N110, N115, N121, 116, 117, 313
 • Tramvaie 16, 21
 • Metrou Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate

Rata criminalității în Centrul istoric

Administrativ, Centrul istoric, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Centrul istoric o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Centrul istoric

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Eminescu 74 Rezidential, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Centrul istoric. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Centrul istoric. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află Eminescu 74 Rezidential găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Eminescu 74 Rezidential au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Eminescu 74 Rezidential există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16,21.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Eminescu 74 Rezidential, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Eminescu 74 Rezidential, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Bulevardul Unirii în special dimineața și după-amiaza.

Poziția ultracentrală a Eminescu 74 Rezidential îl face ideal pentru cei care vor să locuiască ”în buricul târgului” și să fie aproape de lumea bună a capitalei. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Eminescu 74 Rezidential, la care ajung liniile 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Eminescu 74 Rezidential vor avea acces și la liniile de tramvai 16,21, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Eminescu 74 Rezidential se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Eminescu 74 Rezidential și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Eminescu 74 Rezidential Contact Dezvoltator

Cartierul Centrul istoric face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Centrul istoric tind să fie cu aproximativ 4procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Centrul istoric, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 320 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 4060 Euro pe lună, cu 8 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 5075 Euro pe lună, cu 10 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Centrul istoric sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Centrul istoric atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Centrul istoric
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Eminescu 74 Rezidential față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Eminescu 74 Rezidential se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Eminescu 74 Rezidential se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Eminescu 74 Rezidential este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Eminescu 74 Rezidential rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Eminescu 74 Rezidential se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Eminescu 74 Rezidential va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Eminescu 74 Rezidential se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Eminescu 74 Rezidential oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Eminescu 74 Rezidential.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Eminescu 74 Rezidential să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Eminescu 74 Rezidential Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Eminescu 74 Rezidential?

Momentan colectăm, de la Eminescu 74 Rezidential, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Eminescu 74 Rezidential și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Eminescu 74 Rezidential este situat în cartierul Centrul Istoric din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Eminescu 74 Rezidential depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Eminescu 74 Rezidential?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Eminescu 74 Rezidential este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Unirii.

Ce facilități oferă Eminescu 74 Rezidential locuitorilor săi?

Locuitorii din Eminescu 74 Rezidential au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Eminescu 74 Rezidential Contact Dezvoltator