Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Studio 31 mp Cosmopolis

T1R2C005A65

45.900 € 31 mp 1.481€/mp
Un dormitor, o baie și o terasă.
Randare 3D Imaginea e la rezoluție mare, zoom pentru a vedea detalii.
Studio 31 mp Cosmopolis
Mai multe imaginiTur virtual

Vizionare Studio 31 mp Cosmopolis

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns Imediat

Solicitarea se trimite direct către departamentul de vânzări al dezvoltatorului.

Materiale realizate de eDezvoltator

Toate materialele de pe această pagină sunt realizate de echipele eDezvoltator pentru a standardiza informațiile prezentate. Este posibil ca unele măsurători să difere față de cele de pe site-ul dezvoltatorului!

Studio 31 mp Cosmopolis

Tur virtual

Poți face dublu tap/click oriunde pentru a te mișca; dacă ești pe computer, folosește mouse-ul (click apăsat continuu) împreună cu săgețile sau WASD.

Tur virtual Studio 31 mp Cosmopolis

Studio 31 mp Cosmopolis

Camere și suprafețe

Comun cu living
1 Baie
1 Terasă
Studio 31 mp Cosmopolis

Compartimentare și avantaje

Dimensiunile și suprafețele afișate mai jos sunt rezultate din măsurătorile noastre, conform materialelor oferite sau prezentate de dezvoltator. Este posibil ca aceste cote să difere de cele din broșurile dezvoltatorului.

Camera de zi

Suprafață: 15 mp

Dimensiuni: 4.55m x 3.32m

 • Ferestre înalte

  Living-ul este foarte bine iluminat datorită ferestrelor înalte

 • Acces la terasă

  Din living se poate ieși ușor pe terasă

Bucătăria

Suprafață: 6,5 mp

Dimensiuni: 2.76m x 2.72m

 • Acces rapid de la intrare

  Se ajunge rapid la bucătărie de la intrarea în locuință

O terasă

Suprafață: 3.6 mp

Dimensiuni: 1.15m x 3.04m

Un dormitor

Dormitorul este parte din living

O baie

Suprafață: 3.2 mp

Dimensiuni: 2.27m x 1.43m

 • Spațiu pentru cadă

  În cel puțin o baie există spațiu pentru cadă

Toate imaginile de mai jos sunt afișate la rezoluție maximă, poți face zoom pentru a vedea detalii.
Studio 31 mp Cosmopolis

Proiecție 3D

Proiecție 3D Studio 31 mp Cosmopolis
Proiecție 3D Studio 31 mp Cosmopolis
Studio 31 mp Cosmopolis

Desen tehnic

Desen Tehnic Studio 31 mp Cosmopolis
Desen Tehnic Studio 31 mp Cosmopolis
Studio 31 mp Cosmopolis

Proiecție 2D

Proiecție 2D Studio 31 mp Cosmopolis
Proiecție 2D Studio 31 mp Cosmopolis
Te ajută aceste informații?

Dacă da, te rugăm să ne dai un like pe pagina noastră de Facebook. Astfel, vom putea investi mai puțin în promovare și mai mult în calitatea conținutului.

Studio 31 mp Cosmopolis

Lumină naturală

Simulare a iluminatului natural într-o zi înnorată, fără a se ține cont de orientarea cardinală. E normal ca băile sau alte camere fără iluminat natural să apară foarte întunecate.
Simulare iluminat natural Studio 31 mp Cosmopolis
Iluminat natural
Studio 31 mp Cosmopolis

Investiție

Amortizare la plata cash 15 ani
Amortizare la plata cu credit minim 25 ani
 • Sumar randament Plata prin credit pe 30 de ani
 • Analiză bancară (o dată): - 200€
 • Avans minim (o dată): - 6885€
 • Total credit (în 30 ani): - 77249 €
 • Mobilier (în 30 ani): - 8990€
 • Reparații (în 30 ani): - 2790€
 • Comisioane agenții (în 30 ani): - 1413€
 • Total cheltuieli (în 30 ani): - 97327 €
 • Venit mediu lunar: + 266 €
 • Total venituri (în 30 ani): + 96083€
 • Perioadă de amortizare: 25 ani

Prețul de listă al acestei locuințe este de 45900€, însă este valabil doar dacă o plătești pe loc. Dacă ești în situația în care trebuie să accesezi un credit pentru a o achita, atunci ține cont că va trebui să ai minim 15% avans, adică 6885€ plus aproximativ 200€ costul analizei bancare. În cazul în care vei lua creditul pe perioada maximă - 30 de ani, vei avea de rambursat 77249.7€ la o DAE medie de 5,6%. În cazul acesta, rata lunară va fi de aproximativ 214€.

Pentru a reuși să închiriezi această locuință la prețul maxim, va trebui să o mobilezi la fiecare 5 ani, deci cam 8990€ în cei 30 de ani. Periodic, vor apărea și reparații care te vor costa încă 2790€ pe perioada creditului. De asemenea, vei apela de minim 9 ori la un agent imobiliar care te va costa aproximativ 1413€.

Ansamblul rezidențial Cosmopolis se află în Voluntari, o zonă în care chiriile pentru apartamentele cu două camere ajung până la maxim 314 de euro pe lună. Cu toate acestea, în mod realist, vei reuși să menții un grad de ocupare de cel mult 85% de-a lungul celor 30 de ani și, statistic, vei schimba cel puțin 9 chiriași.

În concluzie, ținând cont de cele de mai sus, această locuință te va costa 97327.7 € în cei 30 de ani și vei încasa de pe urma ei 96084€, deci vei amortiza costul locuinței, doar din chirie, în cel puțin 25 de ani.

Studio 31 mp Cosmopolis

Părerile experților

Compartimentare Standard
Iluminat natural Foarte bine
Studio 31 mp Cosmopolis

Analiză generală

 • Locuința beneficiază de multă lumină naturală datorită ferestrelor înalte.
 • Bucătăria este separată de restul camerelor, de asemenea are o suprafață mare.
 • Zona de servit masa poate fi inclusă în living.

Un spațiu limitat al unei locuințe va arăta întotdeauna mai generos, atunci când este bine luminat. Acest apartament are acest avantaj, dacă luăm în considerare și ușile mari de acces spre terasă.

O bucătărie spațioasă oferă o buna depozitare a obiectelor de gătit, dar și un spațiu de deplasare generos.

 • Apartamentul este mic pentru o familie cu mai mulți copii.
 • Baia nu are fereastră
 • Ușa de la baie se poate lovi de mobilier, mai exact de chiuvetă.

O familie cu mai mulți copii are nevoie de mai multe dormitoare, pentru ca fiecare să beneficieze de intimitatea necesară oricărei persoane.

Baia este amplasată pe un perete interior, fapt ce exclude amplasarea unei ferestre, dar aerisirea poate fi realizată prin ventilație la priză.

Studio 31 mp Cosmopolis

Analiză detaliată

Camera de zi

4.55m x 3.32m 15 mp

Camera de zi are deschidere către terasa exterioară și hol, aspect ce generează un loc foarte bine aerisit cu mai multe zone compartimentate (cea de gătit, de servire a mesei sau de relaxare). Suprafața acesteia de aproximativ 15 metri pătrați oferă posibilitatea unei decorări moderne sau clasice, cu un număr minim de obiecte, astfel încât încăperea să nu se aglomereze. Zona de dining va fi inclusă în living, spațiul din bucătărie nepermițând adăugarea sa. Nuanțele utilizate pentru amenajare sunt calde cu scopul de a crea un loc relaxant.

Luminarea livingului se realizează natural prin intermediul ferestrei înalte atașate, un aport suplimentar de lumină venind dinspre ușa de acces către balcon. Fiind poziționate pe pereți opuși, cele două surse de lumină naturală generează și un spațiu mai mare și foarte bine luminat, aspect benefic pentru economisirea energiei electrice. De asemenea, acestea contribuie și la o aerisire eficientă a camerei.

Păreri spațiu camera de zi Studio 31 mp Cosmopolis

Bucătăria

2.76m x 2.72m 6,5 mp

Bucătăria este de tip închis, fapt pentru care mirosurile nu vor pătrunde ușor în celelalte încăperi din imobil. Suprafața sa de circa șapte metri pătrați permite adăugarea unei mobile în formă de L pentru o mai bună organizare a spațiului. Zona de servire a mesei va fi inclusă în camera de zi pentru a rămâne suficient loc liber în camera destinată gătitului. Se poate opta pentru o mobilă cu blat lat și mai multe spații de depozitare suprapuse. Finisajele, pardoseala și mobilierul pot fi personalizate fiind separată de restul camerelor, astfel nu trebuie respectat principiul continuității vizuale. Culorile utilizate pentru amenajare redau o energie pozitivă, necesară desfășurării activității de gătit.

Camera este luminată natural cu ajutorul ferestrelor atașate pe unul dintre pereții exteriori. Acestea sunt benefice și pentru o aerisire eficientă. De asemenea, oferă o priveliște plăcută încăperii și creează senzația de spațiu mai mare.

Păreri spațiu bucătărie Studio 31 mp Cosmopolis

Baia

2.27m x 1.43m 3.2 mp

Dispunerea băii pe lung permite includerea tuturor obiectelor sanitare necesare, fără ca acestea să fie înghesuite. Se recomandă așezarea acestora pe pereți opuși ușii de acces pentru a rămâne mai mult loc pentru mișcare. Culorile folosite pentru amenajare sunt deschise, combinate cu nonculori, cu scopul de a genera un efect vizual plăcut.

Camera de baie nu este prevăzută cu fereastră, astfel iluminatul se va realiza artificial. De asemenea, aerisirea sa se va face cu ajutorul unui sistem de ventilație. Acest aspect favorizează creșterea gradului de umiditate, prin urmare finisajele și obiectele din interior se pot deteriora mai repede.

Păreri spațiu baie principală Studio 31 mp Cosmopolis

Terasa

1.15m x 3.04m 3.6 mp

Terasa exterioară oferă o panoramă minunată camerei de zi având acces direct către aceasta, asigurând o legătură permanentă cu exteriorul. Spațiul său de aproape patru metri pătrați oferă posibilitatea adăugării unui mobilier de depozitare sau relaxare de dimensiuni mai mici. Se poate opta pentru a include un mic spațiu verde în sezonul cald, să adăugăm o zonă pentru a servi cafeaua sau pentru a petrece timp cu prietenii.

Păreri spațiu terasă Studio 31 mp Cosmopolis