Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

T1R2C005A66

58.900 € 43 mp 1.370€/mp
Un dormitor, o baie și o terasă.
Randare 3D Imaginea e la rezoluție mare, zoom pentru a vedea detalii.
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Mai multe imaginiTur virtual

Vizionare Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns Imediat

Solicitarea se trimite direct către departamentul de vânzări al dezvoltatorului.

Materiale realizate de eDezvoltator

Toate materialele de pe această pagină sunt realizate de echipele eDezvoltator pentru a standardiza informațiile prezentate. Este posibil ca unele măsurători să difere față de cele de pe site-ul dezvoltatorului!

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Tur virtual

Poți face dublu tap/click oriunde pentru a te mișca; dacă ești pe computer, folosește mouse-ul (click apăsat continuu) împreună cu săgețile sau WASD.

Tur virtual Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Camere și suprafețe

1 Dormitor
1 Baie
1 Terasă
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Compartimentare și avantaje

Dimensiunile și suprafețele afișate mai jos sunt rezultate din măsurătorile noastre, conform materialelor oferite sau prezentate de dezvoltator. Este posibil ca aceste cote să difere de cele din broșurile dezvoltatorului.

Camera de zi

Suprafață: 12.1 mp

Dimensiuni: 3.98m x 3.59m

 • Ferestre înalte

  Living-ul este foarte bine iluminat datorită ferestrelor înalte

 • Acces la terasă

  Din living se poate ieși ușor pe terasă

Bucătăria

Suprafață: 5 mp

Dimensiuni: 2.06m x 2.37m

 • Open space

  Bucătărie este de tip open space (american)

 • Acces rapid de la intrare

  Se ajunge rapid la bucătărie de la intrarea în locuință

O terasă

Suprafață: 3.5 mp

Dimensiuni: 1.31m x 2.67m

Un dormitor

Suprafață: 12.1 mp

Dimensiuni: 3.92m x 3.27m

 • Ferestre înalte

  Dormitoarele au ferestre înalte (peste 1.8m)

 • Dormitor cu baie proprie

  Cel puțin unul dintre dormitoare are baie dedicată

 • Dormitor cu dressing

  În dormitoare există spațiu special pentru dressing

O baie

Suprafață: 3.4 mp

Dimensiuni: 1.58m x 2.18m

 • Spațiu pentru cadă

  În cel puțin o baie există spațiu pentru cadă

Toate imaginile de mai jos sunt afișate la rezoluție maximă, poți face zoom pentru a vedea detalii.
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Proiecție 3D

Proiecție 3D Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Proiecție 3D Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Desen tehnic

Desen Tehnic Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Desen Tehnic Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Proiecție 2D

Proiecție 2D Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Proiecție 2D Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Te ajută aceste informații?

Dacă da, te rugăm să ne dai un like pe pagina noastră de Facebook. Astfel, vom putea investi mai puțin în promovare și mai mult în calitatea conținutului.

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Lumină naturală

Simulare a iluminatului natural într-o zi înnorată, fără a se ține cont de orientarea cardinală. E normal ca băile sau alte camere fără iluminat natural să apară foarte întunecate.
Simulare iluminat natural Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis
Iluminat natural
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Investiție

Amortizare la plata cash 14 ani
Amortizare la plata cu credit minim 24 ani
 • Sumar randament Plata prin credit pe 30 de ani
 • Analiză bancară (o dată): - 200€
 • Avans minim (o dată): - 8835€
 • Total credit (în 30 ani): - 99128 €
 • Mobilier (în 30 ani): - 12470€
 • Reparații (în 30 ani): - 3870€
 • Comisioane agenții (în 30 ani): - 1917€
 • Total cheltuieli (în 30 ani): - 126220 €
 • Venit mediu lunar: + 362 €
 • Total venituri (în 30 ani): + 130355€
 • Perioadă de amortizare: 24 ani

Prețul de listă al acestei locuințe este de 58900€, însă este valabil doar dacă o plătești pe loc. Dacă ești în situația în care trebuie să accesezi un credit pentru a o achita, atunci ține cont că va trebui să ai minim 15% avans, adică 8835€ plus aproximativ 200€ costul analizei bancare. În cazul în care vei lua creditul pe perioada maximă - 30 de ani, vei avea de rambursat 99128.7€ la o DAE medie de 5,6%. În cazul acesta, rata lunară va fi de aproximativ 275€.

Pentru a reuși să închiriezi această locuință la prețul maxim, va trebui să o mobilezi la fiecare 5 ani, deci cam 12470€ în cei 30 de ani. Periodic, vor apărea și reparații care te vor costa încă 3870€ pe perioada creditului. De asemenea, vei apela de minim 9 ori la un agent imobiliar care te va costa aproximativ 1917€.

Ansamblul rezidențial Cosmopolis se află în Voluntari, o zonă în care chiriile pentru apartamentele cu două camere ajung până la maxim 426 de euro pe lună. Cu toate acestea, în mod realist, vei reuși să menții un grad de ocupare de cel mult 85% de-a lungul celor 30 de ani și, statistic, vei schimba cel puțin 9 chiriași.

În concluzie, ținând cont de cele de mai sus, această locuință te va costa 126220.7 € în cei 30 de ani și vei încasa de pe urma ei 130356€, deci vei amortiza costul locuinței, doar din chirie, în cel puțin 24 de ani.

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Părerile experților

Compartimentare Standard
Iluminat natural Standard
Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Analiză generală

 • Dormitorul este luminos pentru că are ferestre mari.
 • Bucătăria este mare și permite o amenajare cu spații de depozitare multiple.
 • Suprafața camerei de zi permite amplasarea zonei de dining.

Este important ca bucătăria să aibă o suprafață suficient de mare. Astfel, ea poate găzdui destule spații de depozitare, dar și să permită circulația eficientă în jurul mobilei fără să existe pericol de accidente.

Zona de zi include și locul de luat masa, așadar avem de-a face cu un spațiu deschis. Acest lucru va face locul să pară mai mare și încurajează mai multă socializare.

 • Compartimentarea nu delimitează zona de zi de zona de noapte.
 • Baia nu are fereastră de aerisire.
 • Lățimea redusă a terasei poate crea probleme de organizare a mobilierului.

De multe ori, baia nu este situată pe un perete exterior, așa că nu există posibilitatea unei ferestre. Aceasta este însă importantă, deoarece aerisirea naturală împiedică acumularea de umezeală în casă.

Terasa are un spațiu suficient, însă este proiectată pe lung. Faptul că este îngustă și include câteva obiecte de mobilier poate face circulația dificilă.

Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Analiză detaliată

Camera de zi

3.98m x 3.59m 12.1 mp

Livingul de tip open space include mai multe zone de activitate (pentru gătit, servire a mesei sau relaxare), acest tip de suprafață generând senzația de un spațiu mai mare. Dispunerea sa pe lung permite adăugarea unui mobilier cu un număr minim de obiecte pentru ca acestea să nu devină înghesuite. De asemenea, zona de dining va fi comună cu cea din bucătărie, astfel se va crea mai mult loc liber. Finisajele și decorul sunt în concordanță cu cele din zona de gătit cu scopul de a avea continuitate vizuală și a oferi un aspect plăcut încăperilor.

Camera de zi este foarte luminoasă datorită ferestrelor mari și ușii de acces către terasa exterioară. Împreună asigură un efect optic mărit al încăperii, lucru benefic pentru economisirea consumului de energie electrică. Acestea oferă și o priveliște frumoasă livingului și contribuie la o eliminare rapidă a mirosurilor.

Păreri spațiu camera de zi Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Bucătăria

2.06m x 2.37m 5 mp

Bucătăria face parte din camera de zi, motiv pentru care mobilarea se va face în formă de L pentru a se economisi spațiu și a putea atașa mai multe spații de depozitare suprapuse. Acest tip de deschidere este ideal pentru o socalizare mai bună, activitatea de gătit putând deveni una de grup. De asemenea și supravegherea copiilor este mult mai ușoară în timp ce fiecare își desfășoară rutina sa. Finisajele și obiectele se vor potrivi cu amenajarea din living pentru a genera un efect vizual plăcut. Nuanțele folosite pentru decor sunt în tonuri neutre cu scopul de a crea o stare de bine

Un aport mare de lumină naturală vine dinspre living prin intermediul ferestrelor și ușii de intrare în balcon. Tot cu ajutorul lor se va realiza și aerisirea încăperii pentru ca mirosurile să nu pătrundă în celelate camere.

Păreri spațiu bucătărie Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Dormitorul

3.92m x 3.27m 12.1 mp

Dormitorul este delimitat de celelalte încăperi cu scopul de a se asigura intimitate locatarilor. Lângă acesta este amplasată și baia, intrarea făcându-se din hol. Suprafața sa de circa 12 metri pătrați oferă posibilitatea adăugării unui mobilier corespunzător, fără ca obiectele să fie înghesuite. Nuanțele utilizate pentru amenajare sunt calde în ideea de a crea un loc relaxant.

Aerisirea camerei de odihnă se realizează eficient prin intermediul ferestrelor mari amplasate pe unul dintre pereții exteriori. Acestea asigură și un spațiu foarte bine luminat natural și oferă o priveliște plăcută locatarilor.

Păreri spațiu dormitor principal Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Baia

1.58m x 2.18m 3.4 mp

Suprafața mică a băii de circa patru metri pătrați permite încadrarea unui număr minim de obiecte sanitare pentru o mai bună organizare a spațiului. Acestea vor fi așezate pe pereți opuși ușii de acces pentru a nu aglomera încăperea. Camera este amplasată lângă dormitor, iar intrarea se face separat dinspre hol. Nuanțele folosite pentru decor sunt în tonuri neutre pentru a reda un loc luminos și mai spațios.

Iluminatul băii se va realiza artificial, deoarece aceasta nu este prevăzută cu fereastră. Din acest motiv și aerisirea camerei se va face cu ajutorul unui sistem de ventilație, iar mirosurile și umezeala din interior nu vor putea fi îndepărtate în totalitate.

Păreri spațiu baie principală Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis

Terasa

1.31m x 2.67m 3.5 mp

Suprafața mică a balconului permite adăugarea unui mobilier mai mic pentru depozitare sau relaxare. Se poate adăuga un scaun comod și o măsuță de cafea, creând un loc ideal pentru a ne relaxa în diminețile însorite. Acesta asigură o lumină naturală suplimentară camerei de zi, contribuie la o aerisire optimă a sa și îi oferă o priveliște foarte frumoasă.

Păreri spațiu terasă Apartament 2 camere 43 mp Cosmopolis