Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

T1R2C005A68

60.800 € 44 mp 1.382€/mp
Un dormitor, o baie și o terasă.
Randare 3D Imaginea e la rezoluție mare, zoom pentru a vedea detalii.
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Mai multe imaginiTur virtual

Vizionare Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns Imediat

Solicitarea se trimite direct către departamentul de vânzări al dezvoltatorului.

Materiale realizate de eDezvoltator

Toate materialele de pe această pagină sunt realizate de echipele eDezvoltator pentru a standardiza informațiile prezentate. Este posibil ca unele măsurători să difere față de cele de pe site-ul dezvoltatorului!

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Tur virtual

Poți face dublu tap/click oriunde pentru a te mișca; dacă ești pe computer, folosește mouse-ul (click apăsat continuu) împreună cu săgețile sau WASD.

Tur virtual Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Camere și suprafețe

1 Dormitor
1 Baie
1 Terasă
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Compartimentare și avantaje

Dimensiunile și suprafețele afișate mai jos sunt rezultate din măsurătorile noastre, conform materialelor oferite sau prezentate de dezvoltator. Este posibil ca aceste cote să difere de cele din broșurile dezvoltatorului.

Camera de zi

Suprafață: 15.1 mp

Dimensiuni: 4.46m x 3.33m

 • Ferestre înalte

  Living-ul este foarte bine iluminat datorită ferestrelor înalte

Bucătăria

Suprafață: 4,1 mp

Dimensiuni: 3.24m x 1.26m

 • Open space

  Bucătărie este de tip open space (american)

O terasă

Suprafață: 3.9 mp

Dimensiuni: 1.23m x 3.21m

Un dormitor

Suprafață: 12.5 mp

Dimensiuni: 3.24m x 3.84m

 • Acces la balcon

  Dormitoarele au acces direct la balcon sau terasă

 • Ferestre înalte

  Dormitoarele au ferestre înalte (peste 1.8m)

 • Dormitor cu baie proprie

  Cel puțin unul dintre dormitoare are baie dedicată

 • Dormitor cu dressing

  În dormitoare există spațiu special pentru dressing

O baie

Suprafață: 3.3 mp

Dimensiuni: 1.45m x 2.31m

 • Spațiu pentru cadă

  În cel puțin o baie există spațiu pentru cadă

Toate imaginile de mai jos sunt afișate la rezoluție maximă, poți face zoom pentru a vedea detalii.
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Proiecție 3D

Proiecție 3D Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Proiecție 3D Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Desen tehnic

Desen Tehnic Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Desen Tehnic Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Proiecție 2D

Proiecție 2D Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Proiecție 2D Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Te ajută aceste informații?

Dacă da, te rugăm să ne dai un like pe pagina noastră de Facebook. Astfel, vom putea investi mai puțin în promovare și mai mult în calitatea conținutului.

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Lumină naturală

Simulare a iluminatului natural într-o zi înnorată, fără a se ține cont de orientarea cardinală. E normal ca băile sau alte camere fără iluminat natural să apară foarte întunecate.
Simulare iluminat natural Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis
Iluminat natural
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Investiție

Amortizare la plata cash 14 ani
Amortizare la plata cu credit minim 25 ani
 • Sumar randament Plata prin credit pe 30 de ani
 • Analiză bancară (o dată): - 200€
 • Avans minim (o dată): - 9120€
 • Total credit (în 30 ani): - 102326 €
 • Mobilier (în 30 ani): - 12760€
 • Reparații (în 30 ani): - 3960€
 • Comisioane agenții (în 30 ani): - 1917€
 • Total cheltuieli (în 30 ani): - 130083 €
 • Venit mediu lunar: + 362 €
 • Total venituri (în 30 ani): + 130355€
 • Perioadă de amortizare: 25 ani

Prețul de listă al acestei locuințe este de 60800€, însă este valabil doar dacă o plătești pe loc. Dacă ești în situația în care trebuie să accesezi un credit pentru a o achita, atunci ține cont că va trebui să ai minim 15% avans, adică 9120€ plus aproximativ 200€ costul analizei bancare. În cazul în care vei lua creditul pe perioada maximă - 30 de ani, vei avea de rambursat 102326.4€ la o DAE medie de 5,6%. În cazul acesta, rata lunară va fi de aproximativ 284€.

Pentru a reuși să închiriezi această locuință la prețul maxim, va trebui să o mobilezi la fiecare 5 ani, deci cam 12760€ în cei 30 de ani. Periodic, vor apărea și reparații care te vor costa încă 3960€ pe perioada creditului. De asemenea, vei apela de minim 9 ori la un agent imobiliar care te va costa aproximativ 1917€.

Ansamblul rezidențial Cosmopolis se află în Voluntari, o zonă în care chiriile pentru apartamentele cu două camere ajung până la maxim 426 de euro pe lună. Cu toate acestea, în mod realist, vei reuși să menții un grad de ocupare de cel mult 85% de-a lungul celor 30 de ani și, statistic, vei schimba cel puțin 9 chiriași.

În concluzie, ținând cont de cele de mai sus, această locuință te va costa 130083.4 € în cei 30 de ani și vei încasa de pe urma ei 130356€, deci vei amortiza costul locuinței, doar din chirie, în cel puțin 25 de ani.

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Părerile experților

Compartimentare Standard
Iluminat natural Standard
Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Analiză generală

 • Holul de intrare și camera de zi formează un open space
 • Această locuință are terasă proprie.
 • Bucătăria este spațioasă și permite o amenajare cu spații de depozitare multiple.

Holul ar fi fost cu siguranță prea mic și incomod; faptul că locuința este open space permite o zonă de intrare mai confortabilă.

Camera de zi dă senzația de spațiu deschis și aerisit; aspectul dormitorului este sporit de ușile ce oferă acces spre terasă, care asigură și luminarea zonei.

 • Dormitorul este amplasat aproape de intrare.
 • Baia nu are fereastră de aerisire.
 • Amplasarea zonei de luat masa în camera de zi creează disconfort.

Terasa are un spațiu suficient, însă este proiectată pe lung; faptul că este îngustă și include câteva obiecte de mobilier poate face circulația dificilă.

De multe ori, baia nu este situată pe un perete exterior, așa că nu există posibilitatea unei ferestre. Aceasta este însă importantă, deoarece aerisirea naturală împiedică acumularea de umezeală în casă.

Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Analiză detaliată

Camera de zi

4.46m x 3.33m 15.1 mp

Livingul de tip open space include mai multe zone de activitate și generează un spațiu mult mai mare și mai multă libertate de mișcare locatarilor. Suprafața sa permite o mobilare modernă, incluzând și locul de dining, comun pentru bucătărie și camera de zi. Deschiderea sa către zona de gătit este un lucru benefic pentru socializare, în acest fel activitățile desfășurate pot implica pe toată lumea. Decorarea încăperii se face în culori neutre, combinate cu diferite accente, pentru a reda energie încăperii.

Un aport mare de lumină naturală este datorat ferestrelor panoramice ce au și rolul de a mări vizual camera. Acestea asigură și o aerisire eficientă a sa și contribuie la reducerea consumului de energie.

Păreri spațiu camera de zi Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Bucătăria

3.24m x 1.26m 4,1 mp

Bucătăria face parte din suprafața camerei de zi, acest aspect generând senzația de spațiu mai mare și mai bine aerisit. Mobilarea se va realiza pe un singur perete (cu mai multe corpuri suspendate pentru depozitare), astfel încât obiectele să nu pară înghesuite. Fiind un spațiu deschis, activitatea de gătit poate fi comună pentru membrii familiei sau invitați. De asemenea, supravegherea copiilor este mult mai ușoară, aceștia putând să se joace în living. Nuanțele, finisajele și obiectele se vor potrivi vizual cu cele din living pentru a se menține continuaitatea acestora și pentru a reda un mediu benefic pentru o dispoziție bună.

Camera este luminată natural cu ajutorul ferestrelor amplasate în living, acestea ajutând și la o eliminare rapidă a mirosurilor. Efectul optic este mărit datorită îmbinării celor două încăperi.

Păreri spațiu bucătărie Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Dormitorul

3.24m x 3.84m 12.5 mp

Suprafața dormitorului principal de aproape 12 metri pătrați și forma sa dreptunghiulară permit o mobilare corespunzătoare, astfel încât spațiul să nu devină încărcat. De asemenea, acesta este delimitat de restul încăperilor pentru a se asigura intimitate. Camera de odihnă se bucură de un spațiu suplimentar de relaxare având acces direct către terasa exterioară, un loc ideal pentru o dimineață însorită sau o seară perfectă. De asemenea, integrarea celor două zone oferă utilitate spațiului. Nuanțele folosite pentru amenajare sunt în tonuri calde pentreu a reda o dispoziție bună locatarilor.

Aerisirea dormitorului se va realiza în mod natural prin intermediul ferestrelor mari și a deschiderii către balcon. Cele două surse de lumină naturală creează un efect optic mai mare al încăperii și ajută la reducerea consumului electric.

Păreri spațiu dormitor principal Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Baia

1.45m x 2.31m 3.3 mp

Spațiul băii restrâns permite încadrarea optimă a obiectele sanitare necesare, de dimensiuni mai mici. Accesul în baie se face dinspre hol, lângă acesta fiind amplasat dormitorul. Obiectele se vor așeza pe un singur perete, astfel încât să se creeze o simetrie a locului și să rămână loc liber suficient. De asemenea, culorile utilizate pentru decor sunt neutre cu scopul de a genera un loc mai spațios.

Iluminatul băii se va realiza artificial neavând fereastră prevăzută. De asemenea, aerisirea se va face cu ajutorul unui sistem de ventilație. Acest aspect crește gradul de umiditate, motiv pentru care finisajele și obiectele din interior se pot deteriora mai repede.

Păreri spațiu baie principală Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis

Terasa

1.23m x 3.21m 3.9 mp

Terasa exterioară are deschidere către dormitor, asigurând o legătură permanentă cu exteriorul.. Aceasta îi oferă o panoramă minunată încăperii, contribuie la un aport mai mare de lumină și la o aerisire rapidă. Suprafața sa mică permite adăugarea unui mobilier de dimensiuni reduse (pentru ca obiectele să nu fie înghesuite) numai bun pentru un plus de relaxare.

Păreri spațiu terasă Apartament 2 camere 44 mp Cosmopolis