Apartamente Noi Direct Dezvoltator

Implicare socială

Programul de implicare socială derulat de eDezvoltator și CELSO implică susținerea cauzelor sociale din România cu donații materiale și servicii.

Obținem resursele financiare de la dezvoltatorii imobiliari, care ne plătesc pentru fiecare solicitare de vizionare pe care o trimitem.

Cu alte cuvinte, făcând solicitări de vizionare prin noi, indirect susții o cauză socială. Află pe această pagină cum funcționează sistemul nostru și ce rezultate am reușit să obținem.

Cum funcționează

Suntem un non-profit care a reușit să canalizeze banii dezvoltatorilor imobiliari către cauzele sociale. Este un sistem în care toată lumea câștigă deoarece, chiar și fără noi, tu oricum faci vizionări iar dezvoltatorii oricum plătesc pentru ele.

Faci o solicitare

Soliciți gratuit și fără comision o vizionare prin site-ul nostru, folosind secțiunea imobiliare.

Suntem recompensați

Pentru fiecare solicitare trimisă, primim o sumă fixă de la dezvoltatorii imobilari.

Donăm

O parte din suma primită de la dezvoltator este donată automat către cauzele sociale.

Mecanism

Deși sună simplu, pașii descriși mai sus sunt compuși din mai multe elemente, fiecare cu complexitatea lui. În această secțiune îți vom explica pas cu pas ce implică sistemul nostru

Ce faci tu, mai întâi

1

Cauți o locuință

Secțiunea de imobiliare a site-ului nostru este cel mai complet portal de imobiliare la ora actuală din România. El nu doar că include aproape toate opțiunile de locuințe noi din București dar, prezintă fiecare locuință cu lux de amănunte astfel încât tu să poți face cea mai informată alegere.

2

Faci solicitări

Sistemul nostru îți permite să adaugi mai multe locuințe care ți se potrivesc la o listă și să trimiți tuturor dezvoltatorilor, simultan, solicitări. Apoi ei te vor contacta direct pentru a stabili data pentru a face o vizionare. Pentru tine, totul este gratuit: nu plătești nicio taxă, comision etc..

3

Onorezi vizionările

Este foarte important să faci doar solicitările pe care le poți onora. Vizionările se vor face fie direct, la ansamblul respectiv, fie virtual - pe Internet. Metoda de vizionare va fi stabilită cu tine de fiecare dezvoltator. Nu face solicitări pe care nu le poți onora deoarece această practică este dăunătoare pentru toate părțile implicate.

Ce facem noi, apoi

4

Încasăm de la dezvoltatori

De la fiecare dezvoltator imobiliar vom încasa o sumă fixă pentru fiecare solicitare trimisă (CPL). Astfel, noi ne putem păstra obiectivitatea - nu există niciun stimulent economic în a favoriza anumiți dezvoltatori. Obiectivul nostru fiind să trimitem solicitări cât mai relevante, nu cât mai multe.

5

Ne susținem activitatea

Banii primiți de la dezvoltatori merg 15% către investitorii în sistemul nostru - entități din lumea venture capital, 15% către costurile de advertising, 30% către costurile operaționale ale site-ului și aproximativ 10% către taxe și impozite. Deci o bună parte din veniturile acestui sistem merg pe a susține afacerea.

6

Surplusul este donat

Sumele rămase după ce distribuim veniturile conform schemei de mai sus sunt folosite pentru a susține activitatea noastră caritabilă, servind ONG-urile cât de bine putem, într-un mod sustenabil. Așa cum vei vedea la secțiunea rezultate, susținerea vine fie sub forma de donații directe, fie sub forma de servicii oferite de compania noastră - CELSO.

Direcții

Ne propunem să ajutăm ONG-uri din 4 arii prinicipale de acțiune. Aceste direcții ating majoritatea problemelor care afectează societatea noastră. Considerăm că cel mai mare impact, pe termen lung, îl are educația, de aceea eforturile noastre se concentrează pe a scoate în evidență experții care pot educa adepții cauzei respective într-un mod responsabil și durabil.

Păduri și ecologie

Combaterea deșertificării, corupției și poluării.

Detalii

Copii și familie

Combaterea abandonului, parenting, ASA.

Detalii

Animale domestice

Combaterea abandonului și maltratrării.

ÎN LUCRU

Animale sălbatice

Combaterea braconajului și conservare.

ÎN LUCRU

Rezultate și parteneri

Rezultatele noastre se concentrează în a ajuta pe cât de mult posibil anumiți parteneri, de aceea am grupat acțiunile noastre în funcție de partenerul cu care le-am desfășurat.

Păduri și ecologie

Plantăm Fapte Bune în România
Plantăm Fapte Bune în România

Eco Assist

Rezultate

Expertiză: Împăduriri

Suport: 35.000€

Căutăm parteneri!

Cunoști o cauză care are nevoie de ajutor?

Contactează-ne!

Copii și familie

Căutăm parteneri!

Cunoști o cauză care are nevoie de ajutor?

Contactează-ne!

Animale domestice

Rescue Dogs Romania
Rescue Dogs Romania

Rescue Dogs România

Rezultate

Expertiză: Adopții

Suport: 32.500€

Irina Corbu Green Vetcare
Irina Corbu Green Vetcare

Green Vetcare

Rezultate

Expertiză: Sterilizări

Suport: 19.300€

Happy Dogs România
Happy Dogs România

Happy Dogs Romania

Rezultate

Expertiză: Adopții

Suport: 48.000€

Căutăm parteneri!

Cunoști o cauză care are nevoie de ajutor?

Contactează-ne!

Animale sălbatice

Fundația Visul Luanei
Fundația Visul Luanei

Visul Luanei

Rezultate

Expertiză: Conservare

Suport: 46.200€

Căutăm parteneri!

Cunoști o cauză care are nevoie de ajutor?

Contactează-ne!

Întrebări frecvente

Mai jos vei găsi cele mai des adresate întrebări legate de programul nostru de Implicare Socială.

De ce donați doar 30% din cât încasați de la dezvoltatori?

Proporția de 30% nu a fost aleasă arbitrar, ci pe baza a profitabilității sistemului nostru. Nu putem aloca mai mult de 30% din venituri deoarece nu ar fi sustenabil și nu am putea să menținem acest sistem pe termen lung.

eDezvoltator de abia a fost lansat, cum puteți spune că ați donat un milion de euro dacă nu ați avut activitate?

Din suma alocată de Celso cauzelor sociale, doar aproximativ 50.000 EUR au fost cheltuiți efectiv - prin donații materiale, financiare sau servicii achitate pentru cauzele sociale. Restul reprezintă valoarea serviciilor pe care le prestăm gratuit pentru cauzele sociale.

De ce spuneți că donați dacă majoritatea banilor se consumă intern?

Compania noastră oferă servicii de data science și internet marketing cu o valoarea foarte mare de piață. De aceea, veniturile din cadrul echipei noastre sunt foarte mari. Lucrând gratuit pentru ONG-uri, suntem forțați să renunțăm la activitatea comercială și să suportăm veniturile echipei din fonduri proprii. De aceea majoritatea donațiilor merg pe a plăti servicii oferite de noi sau de alte entități precum Facebook, Google, Amazon, toate implicate în materializarea suportului pentru cauzele sociale. Din nou, nu este de ajuns să dăm dovadă de idealism și să sperăm ”că totul va fi bine”, noi preferăm să acționăm folosind metode realiste, sustenabile pe termen lung.

De ce favoritați anumite direcții în detrimentul altora?

Nu favorizăm nicio direcție sau cauză anume. Ajutăm cauze în ordinea în care ne contactează.

De unde știu că efectuați donațiile așa cum promiteți?

Majoritatea rezultatelor sunt obținute în avans și nu pe baza donațiilor - adică serviciile sunt prestate imediat ce ne sunt cerute de cauza respectivă, urmând ca noi să recuperăm banii în timp. De asemenea, pe pagina fiecărei cauze, publicăm în mod constant actualizări privind ultimele acțiuni întreprinse - actualizări care ajung și pe social media.