Programul CSR al eDezvoltator.ro

Comision 0%, Implicare 100%
 • 4 Direcții de implicare socială
 • Peste 50.000 Euro direcționați
 • Rezultate cu impact real

Suntem un non-profit care a reușit să canalizeze banii dezvoltatorilor imobiliari către cauzele sociale. Este un sistem în care toată lumea câștigă deoarece, chiar și fără noi, tu oricum faci vizionări iar dezvoltatorii oricum plătesc pentru ele.

 1. 1

  Prezentăm oferta

  Afișăm toate locuințele noi disponibile în România într-un format unic, standardizat și ușor de parcurs.

 2. 2

  Generăm solicitări

  Dezvoltatorii listați pe site-ul nostru primesc solicitări de vizionare de la utilizatorii noștri.

 3. 3

  Ne susținem activitatea

  Pentru fiecare solicitare, primim o sumă fixă pe care o folosim pentru a ne autosusține chiar și când lucrăm pro-bono pentru ONG-uri.

 1. 1

  Cauți o locuință

  Secțiunea de imobiliare a site-ului nostru este cel mai mare portal de imobiliare la ora actuală din România. El nu doar că include aproape toate opțiunile de locuințe noi din București dar, prezintă fiecare locuință cu lux de amănunte astfel încât tu să poți face cea mai informată alegere.

 2. 2

  Faci solicitări

  Sistemul nostru îți permite să adaugi mai multe locuințe care ți se potrivesc la o listă și să trimiți tuturor dezvoltatorilor, simultan, solicitări. Apoi ei te vor contacta direct pentru a stabili data pentru a face o vizionare. Pentru tine, totul este gratuit: nu plătești nicio taxă, comision etc..

 3. 3

  Onorezi vizionările

  Este foarte important să faci doar solicitările pe care le poți onora. Vizionările se vor face fie direct, la ansamblul respectiv, fie virtual - pe Internet. Metoda de vizionare va fi stabilită cu tine de fiecare dezvoltator. Nu face solicitări pe care nu le poți onora deoarece această practică este dăunătoare pentru toate părțile implicate.

Cele patru direcții către care ne concentrăm susținerea reprezintă, în viziunea noastră, principalele arii în care societatea civilă se poate implica eficient. Alte căi, precum educația sau conservarea energiei, țin mai degrabă de politică publică decât de comportamentul voluntar.

 • Păduri și ecologie

  Combaterea deșertificării, corupției și poluării.

  Detalii
 • Copii și familie

  Combaterea abandonului, parenting, ASA.

  Detalii
 • Animale domestice

  Combaterea abandonului și maltratrării.

  ÎN LUCRU
 • Animale sălbatice

  Combaterea braconajului și conservare.

  ÎN LUCRU

Mai jos poți vedea entitățile care au beneficiat de suportul nostru în ultimii ani. Pe majoritatea i-am ajutat cu website-uri, SEO și alte servicii de marketing pe Internet.

Fundaţia Victorine Le Dieu

Fundaţia Victorine Le Dieu

Copii Peste 1000 de copii îngrijiți
Asociația Nevoie și Speranță

Asociația Nevoie și Speranță

Copii Îngrijirea copiilor cu TSA
Plantăm Fapte Bune în România

Plantăm Fapte Bune în România

Mediu Peste 2 milioane de copaci plantați
Rescue Dogs Romania

Rescue Dogs România

Animale domestice Peste 1500 de câini salvați
Irina Corbu Green Vetcare

GreenVet Care

Animale domestice Peste 100.000 de animale sterilizate
Fundatia Visul Luanei

Fundația Visul Luanei

Faună Peste 10.000 de animale salvate
Salvamont Argeș

Salvamont Argeș

Mediu Monitorizarea refugiilor alpine

De ce donați doar 30% din cât încasați de la dezvoltatori?

Proporția de 30% nu a fost aleasă arbitrar, ci pe baza a profitabilității sistemului nostru. Nu putem aloca mai mult de 30% din venituri deoarece nu ar fi sustenabil și nu am putea să menținem acest sistem pe termen lung.

De ce spuneți că donați dacă majoritatea banilor se consumă intern?

Compania noastră oferă servicii de data science și internet marketing cu o valoarea foarte mare de piață. De aceea, veniturile din cadrul echipei noastre sunt foarte mari. Lucrând gratuit pentru ONG-uri, suntem forțați să renunțăm la activitatea comercială și să suportăm veniturile echipei din fonduri proprii. De aceea majoritatea donațiilor merg pe a plăti servicii oferite de noi sau de alte entități precum Facebook, Google, Amazon, toate implicate în materializarea suportului pentru cauzele sociale. Din nou, nu este de ajuns să dăm dovadă de idealism și să sperăm ”că totul va fi bine”, noi preferăm să acționăm folosind metode realiste, sustenabile pe termen lung.

De ce favoritați anumite direcții în detrimentul altora?

Nu favorizăm nicio direcție sau cauză anume. Ajutăm cauze în ordinea în care ne contactează.

De unde știu că efectuați donațiile așa cum promiteți?

Majoritatea rezultatelor sunt obținute în avans și nu pe baza donațiilor - adică serviciile sunt prestate imediat ce ne sunt cerute de cauza respectivă, urmând ca noi să recuperăm banii în timp. De asemenea, pe pagina fiecărei cauze, publicăm în mod constant actualizări privind ultimele acțiuni întreprinse - actualizări care ajung și pe social media.