Despre Noi

Am vrut mai mult decât un portal de imobiliare

Deși funcționează ca multe alte directoare de imobiliare, eDezvoltator se distinge datorită misiunii noastre și a unei serii de avantaje imposibil de rivalizat.

Află în secțiunea de mai jos cine suntem și care este diferența pe care țintim să o producem.

Timp necesar: 5-8 minute
Obiectivul nostru este

Un site în serviciul beneficiarului

Spre deosebire de celelalte portaluri de imobiliare din România, eDezvoltator nu este un sistem creat de profesioniști imobiliari ci de oameni ca tine, consumatori, beneficiari. Vrem să îți oferim calitate, de aceea, folosind resursele proprii, am apelat la expertiza profesioniștilor, pe care i-am angajat pe post de consultanți.

Webiste creat pentru utilizatori
Am găsit O piață dezechilibrată

Am petrecut ultimii trei ani studiind piața, vorbind cu agenți imobiliari, cu reprezentanții dezvoltatorilor și, mai ales, cu beneficiarii, făcând vizionări și vânzând case în zona de nord a capitalei. Toate acestea pentru a studia industria imobiliară din toate perspectivele.

Trăgând linie, după ce am analizat nevoile fiecărei părți, ne-am dat seama că există discrepanțe între așteptările beneficiarilor și ceea ce oferă profesioniștii imobiliari, adică dezvoltatorii imobiliari (prin birourile de vânzări) și agențiile imobiliare (prin angajații lor).

Romania se confrunta cu o piata imobiliara dezechilibrata
Piața imobiliară a ajuns la Un status-quo dezavantajos pentru beneficiar

Celelalte site-uri de profil din România depind de finanțarea primită de la profesioniștii imobiliari – dezvoltatori și agenți. Ca urmare, scopul acestor platforme de imobiliare este de a avantaja doar partea ofertantă a pieței, nu și beneficiarul.

Intenția profesioniștilor imobiliari este de a-și prezenta oferta într-o lumină cât mai bună, punând accentul pe aspectele pozitive, deseori omițând în totalitate aspectele negative.

Portalurile imobiliare din Romania sunt facute pentru profesionistii in imobiliare
Am decis să construim Primul portal imobiliar independent

Nu depindem de nimeni!
Noi, Celso, compania din spatele eDezvoltator.ro, ne autosusținem din celelalte activități pe care le prestăm. Acestea se înscriu în domeniul automatizărilor și SaaS, o industrie înfloritoare în ultimii ani.

Datorită acestui context, nimeni nu are puterea de a ne influența agenda editorială, fapt pentru care pe acest site vei găsi informații reale despre oferta de pe piața imobiliară, fie ele pozitive sau negative.

Fără a căuta să discredităm pe vreunul dintre ofertanți, am încercat să prezentăm informații obiective, majoritatea lor fiind colectate direct din teren.

Țintim ca eDezvoltator să fie o entitate non-profit ale cărei venituri vor fi îndreptate strict către costurile operaționale și către partea de implicare socială.

Ne sustinem financiar prin afacerile de tip automatizari industriale
Strategia noastră este Independență versus profit

Ne așteptăm să fim marginalizați în piața imobiliară, de aceea am luat măsuri suplimentare de precauție astfel încât nimeni să nu ne poată cenzura.

Toate materialele (randări arhitecturale, poze de pe șantier, texte de prezentare etc.) de pe site-ul nostru sunt produse ale muncii creative depusă de echipa noastră, pe baza informațiilor culese din teren.

Această abordare, deși a implicat un efort material considerabil, este cea mai bună măsură de protecție împotriva unor eventuale atacuri ulterioare din partea dezvoltatorilor imobiliari.

Practic, cu excepția logo-urilor, toate materialele prezentate pe acest website sunt proprietatea firmei noastre.

Toate materialele de pe site sunt realizate in-house
Respectăm profesioniștii, așa că Punem experții în slujba ta!

Misiunea noastră este să informăm cât mai bine beneficiarul prezentându-i toate aspectele de care trebuie să țină cont când achiziționează o locuință.

Acest scop poate fi atins doar consultându-ne cu experți în aspectele anterior menționate, în special constructori, arhitecți, specialiști în parenting și agenți imobiliari.

Cu ajutorul acestora, am identificat toate informațiile pe care trebuie să le colectăm de la dezvoltatorii imobiliari și apoi ne-am trimis echipele pe teren pentru a strânge aceste informații.

eDezvoltator.ro cuprinde cea mai completă calitativ și cantitativ bază de date cu locuințe din capitală.

Avem peste 2000 de modele de locuințe și lucrăm la încă 3500, de la 500 de dezvoltatori imobiliari. Pentru fiecare dintre acești dezvoltatori am adunat câte 320 de caracteristici pe care le combinăm și ți le prezentăm într-un mod cât mai intuitiv.

Am angajat experti pentru a ne consulta
În vederea scalării, am adoptat Modelul Cost-per-Lead

Mai mult decât atât, obiectivitatea noastră se naște și din rațiuni pur economice. Fiind specializați în automatizări, ne dorim să folosim cât mai puține resurse umane în materializarea acestui sistem.

De aceea am optat pentru un model de business CPL, cu alte cuvinte suntem plătiți în mod egal pentru orice solicitare adusă, indiferent de valoarea imobilului sau de ansamblul din care face parte.

Lucrând doar ca un lead-generator, putem procesa volume mari de solicitări fără intervenție umană – vânzarea fiind preluată de echipele dezvoltatorului. În acest model, nu există niciun stimulent pentru care să scoatem în evidență anumiți parteneri.

Model de lucru bazat pe CPL Model CPL Ansambluri