Se încarcă ceva frumos!
eDezvoltator - Apartamente și Case Noi

Apartamente dezvoltatori

Bine ai venit!

Cauți o locuință nouă?

Ai ajuns unde trebuie!

Cauti dezvoltator imobiliar?

Apartamente și case noi de vânzare

Principalele Funcții

În căsuțele de mai jos vom enumera acele "features" prin care site-ul nostru te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Apreciem timpul tău, fapt pentru care am menținut lista foarte scurtă.

Imagini apartamente noi

Înregistrare complex rezidențial

Înregistrare ansamblu rezidențial

Deoarece fiecare complex are o pagină unică, înregistrarea se face în totalitate manual. Primul pas este să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau adresa de e-mail: office@edezvoltator.ro

Apartamente de Vânzare

Site ansambluri rezidențiale

Care-i treaba cu site-ul?

Acest site va fi un nou director de imobiliare, concentrat numai pe ansambluri rezidențiale noi. Vom prezenta atât blocuri, cât și case. Acest site va fi diferit deoarece este construit pentru tine de unii ca tine!

Apartamente noi pentru tineri

Care-i treaba cu voi?

Suntem un grup de "IT-ști", 7 mai exact: doi din Cluj, patru din București și unul din Pitești. În ultimii ani toți dintre noi ne-am confruntat cu experiența de a cumpăra un apartament nou și ne-am dat seama că acest proces poate fi îmbunătățit destul de mult.

Complex rezidențial ieftin

Ce-i special la voi?

Făcând munca in-house, cu resurse proprii, ne va permite să mergem non-profit mult timp. Fapt pentru care o bună parte din comisionul pe care îl vom câștiga se va întoarce la tine sub formă de carduri de cumpărături.

Finalizare ansamblu imobiliar

Când va fi gata?

Momentan lucrăm la motorul site-ului, acesta va fi gata la sfârșitul lunii octombrie, deci putem estima că site-ul va putea fi folosit cândva pe la sfârșitul anului - atunci se vor termina testările. Click pe clopoțel (dreapta-sus) și te vom anunța când e gata!

Avantaje apartamente noi

Rămâi cu noi!

În următoarea secțiune vom descrie sumar principalele inovații pe care le va aduce site-ul nostru.

Dezvoltatori imobiliari

Pentru Dezvoltatori

Dezvoltatori ansambluri rezidențiale

Dacă ești reprezentantul unui dezvoltator imobiliar, atunci te putem ajuta să îți promovezi complexul eficient și ieftin prin site-ul nostru.

Avantaje dezvoltator imobiliar

Avantaje

Fiecare complex este unic, de aceea și pagina sa va fi unică, scoțând în evidență viziunea pe care a avut-o dezvoltatorul. Oferim tot suportul nostru dezvoltatorilor care doresc să își listeze proprietățile la noi pe site. Putem realiza atât randări foto-realiste, cât și filmări sau fotografii profesioniste și de specialitate.

Vânzări apartamente la dezvoltator

Prezentare cartierului

Deoarece în imobiliare cel mai mult contează locația, pe site-ul nostru vom prezenta în special cartierul. Vom enumera principalele puncte de interes atât pentru adulți, cât și pentru copii. Fiecare punct va avea o pagină dedicată în care va fi prezentat în cel mai mic detaliu. Astfel, vizitatorii vor putea cunoaște foarte bine zona fără să fi trăit acolo vreodată.

Apartamente noi de la dezvoltator imobiliar

Sistem de lucru

Ne-am propus să lucrăm în totalitate pe comision, în sistem lead-generation (dezvoltatorul face vânzarea, noi doar trimitem solicitările). Realizarea materialelor (randări, filmări etc.) este făcută în mare parte in-house și poate fi oferită gratuit în anumite condiții.

Derulează mai departe pentru a te înscrie!

Lasă-ne adresa ta de e-mail și îți vom da un singur mesaj atunci când e gata site-ul.

Blog Imobiliare

Puteți urmări progresul site-ul și vedea ultimele noutăți din domeniu pe blogul nostru.

Infiintare firme Targoviste

Anunță-mă când e gata!