Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

10 amenajări ale holului de intrare

Primele caracteristici pe care le vezi când intri într-o casă dau tonul pentru restul spațiilor. 

10 amenajări ale holului de intrare

10. Albastru cu plăci îndrăznețe

Prin asocierea plăcilor grafice îndrăznețe cu elementele încorporate de un albastru bogat în această intrare din spate a creat un spațiu proaspăt, potrivit pentru familii. Bănci și dulapuri personalizate, cârlige la îndemână și o tablă pentru liste de activități și mementouri completează intrarea inteligentă și elegantă.

10 amenajări ale holului de intrare

9. Gri subestimat cu liniuțe de aur

Detaliul chevron al unității de perete încorporate din această casă este doar o alegere a arhitectului care strălucește. Alte elemente, cum ar fi vopsea gri saturată, pardoseala din piatră naturală, un imprimeu casual de pernă și cârlige aurii bogate, toate lucrează împreună pentru a obține o atmosferă stratificată, dar coerentă.

10 amenajări ale holului de intrare

8. Nautical Charm

Eclectic se găsește ca o oglindă rotundă cu un cadru texturat, o masă de consolă curbată, un pandantiv rustic și o pernă de bancă în stil boem se echilibrează reciproc în această intrare aerisită. Designerul a ales un albastru nautic clar pentru ușa olandeză pentru a îmbrățișa priveliștile casei de la malul mării.

În plus, nimic nu spune „bine ai venit acasă” ca un câine adorabil care așteaptă pe preș.

10 amenajări ale holului de intrare

7. Totul la locul său

Această intrare se referă la stocarea inteligentă. Dulapurile personalizate în stil Shaker, sertarele și dulapurile vopsite într-un gri cald țin ascunse paltoanele, gențile și alte obiecte. Cărămidă și un covor țesut natural sub picioare adaugă textură pentru a ancora încăperii.

10 amenajări ale holului de intrare

6. Aerisit, cu atenție la detalii

Designerul a păstrat lucrurile înșelător de simple în această casă. O bancă din lemn brut și o coroană texturată înmoaie liniile altfel curate. Un covor grafic bogat, ușa personalizată și peretele galeriei oferă o textură și personalitate suplimentară. Iar un candelabru în stil vintage, strălucind în lumina naturală abundentă, ridică camera cu o notă de rafinament.

10 amenajări ale holului de intrare

5. Farmhouse Red

Chiar în interiorul ușilor din față roșii îndrăznețe ale acestei ferme, podelele lucioase din stejar masiv și o scară tradițională cu o întorsătură contemporană întâmpină vizitatorii.

Arhitectul care a lucrat la casa spune că a dorit ceva luminos și energic, cu mult contrast.

Ușa care face declarație (vopsită în roșu Heritage de Benjamin Moore), cu geamurile sale de sticlă foarte mari și traversa însoțitoare, oferă vedere la peisajul rural din jur și multă lumină.

10 amenajări ale holului de intrare

4. Cubbies convenabile și o ușă olandeză

În altă parte, în aceeași casă, această intrare alternativă – a patra cea mai populară din numărătoarea inversă – este drăguță și practică. Designerii au profitat la maximum de spațiu cu o unitate de bancă încorporată, pardoseli robuste din gresie și o ușă olandeză cu vedere.

10 amenajări ale holului de intrare

3. Lemn, alb și verde

Pardoseala din lemn deschis la culoare, pereții albi cu scânduri late, accente negre și o ușă dramatică de hambar verde smarald pun modernul în această fermă modernă din Idaho. Designerul a ales paleta de culori atrăgătoare. Împotriva albului strălucitor, piesele texturate negre și verzi ies cu adevărat.

10 amenajări ale holului de intrare

2. Rustic Mediterranean

Echipa a dat acestei intrări o senzație organică, aproape mediteraneană. Cu lemn cald, o ușa arcuită albastru-verde, un candelabru rustic si faianța incrustata, spatiul are o energie senină, naturală.

10 amenajări ale holului de intrare

1. Centru de familie funcțional

Această fotografie de intrare arată un design ordonat. Lucrările de moara albastră impunătoare, panourile de buletin încorporate convenabile și podelele din piatră învechită îl fac visul unei familii ocupate.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

10 idei pentru a-ți amenaja bucătăria în aer liber

Articolul următor

Amenajarea bucătăriei pentru a oferi mai mult spațiu

Recomandăm și...