Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
A fost lansată licitația ,,Drum Radial 3 Giulești Expres"

A fost lansată licitația ,,Drum Radial 3 Giulești Expres”

Licitația este pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției Drumului Radial 3 (DR3 – Giulești Expres), care face parte din Proiectul Orbital București. Noul drum va avea peste 10 kilometri lungime și va lega orașul Săbăreni de Capitală.

Anunțul de licitație pentru întocmirea studiului de fezabilitate al documentației tehnice (SF) pentru obiectivul „Orbital București Drumul Radial 3 (DR3-Giulești Express)” a fost publicat pe 22 octombrie pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea estimată a contractului variază de la 17,88 milioane lei până la 21,13 milioane lei. Durata contractului este de 17 luni.

În cadrul contractului vor fi furnizate următoarele servicii și cel puțin următoarele documente întocmite:

■ Elaborarea de studii de fezabilitate (inclusiv expertiza tehnica asupra cladirilor existente, dupa caz) in conformitate cu legislatia in vigoare (coduri, coduri, standarde, legi etc.);
■ Oferirea de asistență tehnică beneficiarilor pentru a facilita deciziile guvernamentale de aprobare a indicatorilor tehno-economici. Toate activitatile mentionate mai sus se vor desfasura in conformitate cu prevederile reglementarilor in vigoare la data prestarii acestora, de la data semnarii contractului de prestari servicii.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 decembrie 2023.

DR3 – Giuleşti Express are o lungime totală de 10,37 kilometri şi va lega Săbăreni de autostrada A0, se va extinde până la DNCB şi apoi va face legătura cu Calea Giuleşti. Potrivit primelor informații transmise de promotorii proiectului feroviar din București, costul estimat al construcției a fost de 72,6 milioane de euro (inclusiv TVA).

Proiectul „Orbital București” are în vedere construirea de noi drumuri care vizează conectarea arterelor importante ale orașului și inelului capitalei București cu Autostrada București (A0), trecând prin 30 de puncte din zona metropolitană, implementarea acestuia fiind condusă de județul Ilfov. Consiliul și PMB, prin Asociația pentru Dezvoltarea Intercomunitară a Zonei Metropolitane a Bucureștiului (ADIZMB), în cadrul unui acord de cooperare cu Administrația Națională a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI).

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Primăria Sectorului 6 pune la dispoziție bucureștenilor o hartă a zonelor de reciclare

Articolul următor

Happy Restaurant, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, a deschis un restaurant în România

Recomandăm și...