Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Activ Property Services se așteaptă la venituri de 1,5 milioane EUR pentru 2023

Activ Property Services se așteaptă la venituri de 1,5 milioane EUR pentru 2023

Cifra de afaceri a consultanței imobiliare Activ Property Services a crescut cu 35 la sută, până la 1,15 milioane de euro față de anul precedent. La 30 de ani de la înființare, compania din București cu două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca declară venituri pentru 2022 din închirierea spațiilor de birouri (40%), închirierea spațiilor industriale (30%), rapoarte de evaluare și servicii de consultanță ( 20%) și închirierea spațiilor comerciale (10%).

„În 2022, ne continuăm eforturile de a consolida diviziile companiei și de a crește productivitatea fiecărui angajat, mai ales cu creșterea închirierii de proprietăți de birouri și industriale”, declară Răzvan Gheorghe, fondator și manager al Activ Property Services.

Portofoliul companiei include peste 500 de clădiri de birouri din toată țara cu o suprafață totală de peste 4 milioane de metri pătrați, în principal clădiri de clasă A și clasa B, dar și din alte orașe (Brașov, Constanța, Sibiu, Oradea etc. ).

Domeniile de activitate ale companiilor chiriase includ in principal IT&C, sfera libera (juridice, consultanta), operatori farmaceutici si medicali, R&D, comert.

„În ceea ce privește sectorul industrial, portofoliul companiei cuprinde aproximativ 300 de pavilioane individuale și parcuri industriale pe piețele industriale majore la nivel național, cu o suprafață totală de circa 5 milioane de metri pătrați”, declară Cosmin Dinu, Manager al companiei. Departamentul Proprietate Industrială.

Potrivit lui Răzvan Gheorghe, între 1995 și 2016, Activ Property Services a fost filiala lui Cushman & Wakefield în România, apoi biroul direct în România, iar ulterior compania a intrat în parteneriat cu GVA Worldwide și parte a rețelei internaționale TCN Worldwide din 2020. în continuare ca consultant în sectorul de afaceri.

Afacerile majore pe care le-a intermediat de-a lungul timpului includ închirierea de către Jumbo a spațiului comercial în West Park București (11.180 mp), închirierea H&M în Winmarkt Râmnicu Vâlcea (2.500 mp) sau Lensa de la parterul clădirii U-Center 1 (900 mp) , închiriere de spații de birouri precum Renault Technologie (13.900 mp), Continental (7.700 mp) sau Tech Mahindra (2.900 mp).

Fuziunea birourilor Nokia (fostă Alcatel) din Timișoara într-un singur birou este una dintre cele mai mari tranzacții de birouri pe care Activ Property Services le-a întreprins în ultimii ani, cu o suprafață totală de birouri de 27.000 mp.

Pentru anul în curs, compania estimează că cifra de afaceri va crește la 1,5 milioane de euro.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Închiriere birou pentru 9.000 de angajați în afara capitalului anul trecut

Articolul următor

Encore Capital Trust atrage peste 25 de milioane de lei în finanțare și 170 de achiziții după 6 luni de activitate

Recomandăm și...