Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Apartament unic în mijlocul orașului

Apartament unic în mijlocul orașului

Acest interesant apartament este situat în inima unei metropole, fiind proiectat pe doua niveluri, incluzând o camera de zi, un spațiu suplimentar, dar și două dormitoare. Spațiul a fost amenajat în întregime de designeri, ei urmărind cu atenție să ofere un confort maxim, dar și o viziune cât mai modernă interiorului.

Proiectul prezintă articole de mobilier unice, precum și covoare concepute special pentru acest apartament. Stilul minimalist contemporan este și el un alt aspect care reușește să iasă în evidență. Apartamentul are așadar o mulțime de decorațiuni din sticlă, metal, dar și plastic. Culorile vesele contrastează cu fundalul alb orbitor al pereților, tavanelor, dar și a podelelor. Articolele de mobilier mai mari, precum și dulapurile din casa sunt aproape invizibile. Finisajele sunt lăcuite albe, acestea reușind să îmbine interiorul alb.

Apartament unic în mijlocul orașului

Apartamentul este și inundat cu lumina, ea trecând prin ferestrele mari, acest lucru permițând introducerea de plante verzi, precum și construirea unui perete verde viu original. Se aduce în acest fel viață, dar și o ambianță proaspătă în locuință, designul ieșind în evidență prin simplitatea sa. Ferestrele mari se deschid, interiorul oferind niște vederi magnifice care arată fata schimbătoare a orașului, precum și niște panorame superbe. 

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Apartamentul alb uimitor

Articolul următor

Apartament de lux în centrul orașului

Recomandăm și...