Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Asistenți de top, robinetele inteligente sau alte funții de înaltă tehnologie

Asistenții și robinetele de înaltă tehnologie rămân populare. Unul din 10 proprietari care remodelează îmbunătățește electronicele ca parte a proiectului, nu doar în bucătărie, cât și în aproape o treime din casă.

Asistenți de top, robinetele inteligente sau alte funții de înaltă tehnologie

Asistenții la domiciliu și stațiile de încărcare rămân populare

Aceste numere sunt în concordanță cu popularitatea asistenților la domiciliu și stațiile de încărcare conform unui studiu făcut anul trecut . Anul acesta, dintre cei 11% dintre proprietarii renovatori care actualizează electronicele ca parte a renovării bucătăriei, 31% includ un asistent acasă, în timp ce 49% includ o stație de andocare sau de încărcare.

Asistenți de top, robinetele inteligente sau alte funții de înaltă tehnologie

Electrocasnice și robinete de înaltă tehnologie, mai puțin populare în comparație cu anul trecut.

Printre proprietarii renovatori care modernizează robinete și electrocasnice ca parte a remodelării bucătăriei, caracteristicile de înaltă tehnologie rămân destul de răspândite. Jumătate (51%) dintre robinetele modernizate sunt de înaltă tehnologie, cu funcții de eficiență a apei (27%) sau activare doar prin atingere sau fără atingere (19%). Un sfert dintre electrocasnicele majore au funcții de înaltă tehnologie, cum ar fi comenzile wireless (14%) sau aplicații încorporate (5%), cum ar fi pentru rețete.

Deși aceste cifre nu sunt nesemnificative, ponderea robinetelor și a electrocasnicelor modernizate care au elemente de înaltă tehnologie este mai mică în raportul din acest an comparativ cu anul precedent: 57% dintre robinete și 30% dintre aparate au fost high-tech în raportul de anul trecut. , comparativ cu 51% și 25% în anul acesta.

Studiul privind tendințele bucătărie a adunat informații de la aproape 2.600 de persoane care au finalizat o remodelare sau o completare a bucătăriei în ultimele 12 luni, lucrau la una sau plănuiau să înceapă una în următoarele trei luni.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Cine spune că o sufragerie trebuie să fie doar o sufragerie?

Articolul următor

Salteaua potrivită: secretul unui somn minunat

Recomandăm și...