Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Băi de dimensiuni medii cu stil

Vanitățile colorate, pereții shiplap, faianța interesantă și corpurile de iluminat clasice scot în evidență aceste băi noi uimitoare.

Băile de dimensiuni medii sunt spații grozave pentru a avea stil. Costul plăcilor de ultimă generație, de exemplu, rămâne relativ scăzut atunci când aveți de-a face cu un spațiu care este sub 100 de metri pătrați. Următoarele băi arată cum designerii pot împacheta mult stil în spații de dimensiuni medii.

Băi de dimensiuni medii cu stil

1. Albastru și negru

Cererea proprietarilor: O baie de oaspeți funcțională, neașteptată, modernă, care ar păstra farmecul casei anilor 1950.

Stil: Vanity albastru. Candelabru cu pandantiv vintage. Pardoseală din gresie hexagonală de 2 inci. Pereți de faianță albă de metrou de trei pe 6 inci. Vopsea albă de perete (Extra White în finisaj plat de Sherwin-Williams). Blat de cuarț alb. Chiuveta vasului. Duș din sticlă fără cadru. Suport pentru hârtie igienică în formă de pisică. Aș numi acest spațiu „farmec vintage.

Secretul designerului: Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi despre ceea ce face ca acest spațiu să funcționeze este schema simplă de culori. Este un spațiu mic, dar se simte mult mai mare din cauza întregului alb și negru. Accesoriile sunt reduse la minimum. Liniile curate [sunt] peste tot – chiuveta, oglinda, faianța – ceea ce face ca culoarea dulapului și lumina suspendată să iasă în evidență.

Băi de dimensiuni medii cu stil

2. Designeri verde și alb 

Solicitarea proprietarilor: O baie comună specială, jucăușă pentru fiică de 16 ani și fiul de 12 ani.

Stil: dulap de toaletă verde personalizat. Scaun cu geam tapițat la comandă cu depozitare. Gresie din coș. Cârlige de haine emailate franceze vintage în alb și verde.

Băi de dimensiuni medii cu stil

3. Navy and Cream

Stil: pereți de navă marină (pictați în Sea Serpent de Sherwin-Williams). Lavabo personalizat din lemn de frasin cu blat de cuarț. Corpuri din alamă antică care ies și încălzesc spațiul. Tigla cu model pe pardoseala si nisa de dus. Detaliu cascadă din țiglă de pietriș plată la duș. Gresie albă de porțelan la duș. Oglinda rotunda. Scara antica pentru agatat prosoape.

Băi de dimensiuni medii cu stil

Secretul designerului: Aducerea de gri și crem cald în plăci a înmuiat spațiul și a reunit toate texturile și culorile.

Folosirea unui finisaj special, cum ar fi alama antică, poate fi dificilă. Diferiți vânzători au propria lor versiune, iar strângerea de corpuri sanitare, corpuri de iluminat, oglindă și feronerie pentru a nu se confrunta poate fi dificilă. Cheia este să nu exagerați și poate suna clișeu, dar mai puțin înseamnă mai mult. În cele din urmă, am reușit să găsim piesele perfecte pentru a le amesteca, dar nu a fost fără încercări și erori.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

8 sfaturi pentru o spălătorie mai curată și mai ecologică

Articolul următor

Camera copilului tău în stil modern

Recomandăm și...