Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Benzi pentru STB pe traseul dintre centrul și nordul Capitalei

Benzi pentru STB pe traseul dintre centrul și nordul Capitalei

Ideea introducerii unor benzi unice STB pe rutele de transport public care leagă centrul orașului de nordul capitalei este oarecum veche.

În această seară, viceprimarul Stelian Bujduveanu a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a luat o decizie: vor fi concepute noi culori unice pentru transportul în comun.

Stelian Bujduveanu a anunțat că trei bulevarde vor avea benzinării dedicate autobuzelor STB: Regele Mihai, Kiseleff și Aviatorilor.

Viceprimarul Bujduveanu a explicat: Zona centrală a bulevardului are 3 benzi, dintre care 2 duc la Arcul de Triumf (din care banda 1 este rezervată transportului în comun) și 1 la Piața Presei, care este dedicată circulației generale. O nouă platformă va fi construită și pe piața de frontieră de la intersecția cu Strada Primo Nebiolo.

Aici, banda numărul 1 din 4 benzi va fi rezervată transportului în comun. PMB va construi și patru noi stații cu peroane la intersecțiile străzilor Maresal Alexandru Averescu, Docentilor, Arhitect Ion Mincu și Monetăriei.

Viceprimarul Bujduveanu a spus că pe tronsonul dintre Strada Arhitect Ion Mincu și Piața Charles de Gaulle vor fi construite patru benzi pe direcția Piața Charles de Gaulle, dintre care banda 1 va fi rezervată transportului în comun. Vor fi 2 benzi pe sens opus. Două stații noi cu peroane vor fi construite și la intersecția străzii Arh. Ion Mincu și lângă intrarea în stația de metrou Aviatorilor.

Secțiunea dintre Beijing și Aeroportul Charles de Gaulle va avea patru benzi în direcția Aeroportului Charles de Gaulle, dintre care banda 4 va fi rezervată transportului public local. Pe sens invers vor fi 2 benzi pentru trafic general, a spus Bujduveanu.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Consiliul local al Sectorului 2 a aprobat cumpărarea a aproximativ 4 hectare de teren. Radu Mihaiu anunță că zonele verzi vor fi reintegrate în Parcul Plumbuita

Articolul următor

Nicuşor Dan: Se vor repara alţi 14,8 kilometri din reţeaua de încălzire. Lista străzilor care urmează să fie deschise pentru șantiere

Recomandăm și...