Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Bucătărie spațioasă și industrială

Atingerile din depozit păstrează fragmente din structura sa industrială originală de la rădăcinile acestei bucătării spaniole, dar stropii contemporani o mențin actuală și confortabilă.

Aceasta făcea parte dintr-un depozit pentru un magazin de îmbrăcăminte pentru femei, iar în prezent păstrează bucăți din structura sa originală. Locul a fost o epavă, dar interesant din punct de vedere structural. Proprietarilor le place să se distreze și și-au dorit o bucătărie spațioasă, elegantă și practică. După ce au doborât zidurile din jur, designerul și echipa sa au integrat materiale de inspirație industrială cu stropi de stil contemporan.

Bucătărie spațioasă și industrială

Designerul a restaurat tavanele boltite, grinzile din lemn, tocurile ușilor, mulurile și pardoseala și a folosit finisaje minimale pentru a păstra aspectul original al depozitului.

Bucătărie spațioasă și industrială

Placa de ciment are un aspect contemporan, dar modelul monocromatic asemănător Escher pare atemporal, iar cimentul face referire la podeaua originală a depozitului. 

Peretele despărțitor din sticlă, umplut cu bambus artificial, este o marcă înregistrată pentru designeri. Proprietarii îl văzuseră pe alt proiect și doreau instalarea în propria locuință. Pereții transparenți lasă lumina sa intre; frunzele false adaugă un strat de intimitate.

Bucătărie spațioasă și industrială

Dulapurile personalizate sunt realizate din același lemn recuperat ca și masa din sufragerie proiectată la comandă. Un mic frigider este integrat în dulapul de la capătul spațiului de lucru. Un dulap din spatele peretelui despărțitor din sticlă și bambus găzduiește un alt frigider mai mare cu congelator. 

Bucătărie spațioasă și industrială

Înlăturarea holurilor și a pereților inutile au făcut din bucătărie inima și sufletul căminului, piesa de legătură între zonele mai intime ale apartamentului și cele mai orientate social.

Bucătărie spațioasă și industrială

Proprietarii și-au adus toate aparatele lor destul de noi și funcționale din vechea lor casă. Placi de metrou albe clare cu chit gri închis aliniază peretele din spate până la tavan, contrastând cu dulapurile și rafturile din lemn recuperat. 

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Idee grozavă: ferestre în spatele dulapurilor de bucătărie

Articolul următor

Casa de familie: amenajați baia pentru copiii dumneavoastră

Recomandăm și...