Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Bunicii din București au fost invitați la dans. Sectorul 6 oferă cursuri gratuite de bachata pentru seniori. Înscrierile se pot face la Conacul Golescu-Grant

Bunicii din București au fost invitați la dans. Sectorul 6 oferă cursuri gratuite de bachata pentru seniori. Înscrierile se pot face la Conacul Golescu-Grant

Seniorii din arondismentul 6 se pot înscrie la cursuri gratuite de bachata, a anunțat Primăria Sectorul 6. Noul program oferă sprijin pentru persoanele în vârstă care doresc să mențină un stil de viață activ.

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe Facebook că de miercuri, 1 noiembrie, a fost implementat un nou program pentru vârstnicii din comunitate. Prin intermediul acestuia, vârstnicii au posibilitatea de a participa la cursuri gratuite de bachat pentru a menține un stil de viață activ.

„Începând de ieri, am lansat un nou program prin care seniorii noștri pot rămâne activi cu stil, sănătoși fizic și psihic. Bachata este un stil de dans care îmbunătățește echilibrul, coordonarea, concentrarea și flexibilitatea. Dansul promovează, de asemenea, o mentalitate pozitivă prin expresia fizică, interacțiunea socială și apartenența la grup. “

Primăria Sectorului 6 a precizat că înscrierea se poate face la Conacul Golescu-Grant, situat la Aleea Țibleaș 64.

Persoanele care doresc să participe la cursuri de bachata pot suna la call center la 021/9970 pentru mai multe informații.

Primăria Sectorului 6 a anunțat bucureștenii, marți, 31 octombrie, că unele dintre decorațiunile de Halloween folosite pentru evenimentul West Side Hallo Fest au fost aduse la Conacul Golescu-Grant și că distracția va fi mutată acolo până vineri, 4 noiembrie.

Oamenii sunt bineveniți să vină la moșie pentru a vedea decorațiunile și a lua parte la diferite activități precum:

  • Creative Art;
  • EcoPumpkin;
  • Dactilopictură;
  • Colaje din frunze uscate;
  • Pictură pe dovleci;
  • Confecționare decorațiuni și figurine 3D din hârtie;
  • Carnavalul Toamnei (măști, costume din hârtie creponată).

Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să știe că acesta are loc între orele 11:00 și 16:00.

În plus, mulți dovleci care împodobesc Insula Îngerului Lacul Morii au ajuns și la creșe, grădinițe și centrele DGASPC Sector 6. Copiii mici le vor sculpta și se vor gândi la alte decorațiuni de toamnă.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

MNAC pune Bucureștiul pe harta mondială a artei contemporane

Articolul următor

Prima ghenă îngropată din Sectorul 6 se află pe Aleea Săndulești

Recomandăm și...