Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Camera copilului tău în stil modern

Culorile strălucitoare, jucăriile preferate și un zid de cărți pornesc stilul jucăuș în această cameră. Cu primul ei copil pe drum, designerul de interior s-a uitat înapoi la propria copilărie, precum și la soțul ei, în căutare de inspirație pentru designul pentru camera copilului. Amândoi au crescut iubind lectura și ambii părinți le dăduseră deja multe dintre cărțile preferate din copilărie pentru copilul lor. Citirea este foarte importantă pentru noi. De la început, fiicei lor i-a plăcut să ia cărți și să atingă cărți și, desigur, îi plăcea să i se citească. Apoi a devenit o mică cărțișoare, iar acum începe să se prefacă că citește. 

Camera copilului tău în stil modern

Chiar dacă i s-a spus că este o fată, designerul a vrut să păstreze lucrurile neutre din punct de vedere al genului. În primul rând, uneori fac greșeli și poate exista o surpriză.

Designerul a avut un pătuț asemănător când era mică, așadar a fost un moment nostalgic să-l cumpere pe acesta. Ea a adus câteva articole care erau nostalgice și pentru soțul ei( ursulețul era al lui când era băiat).

Camera copilului tău în stil modern

Scaunul colorat este singura piesă care se îndreaptă cu adevărat din paleta de culori roșu, alb și negru. De asemenea, a ușurat dificultatea hrănirii la mijlocul nopții prin scaunul confortabil și fericit. Trofeul elefantului din carton a fost unul dintre primele obiecte pe care le-a ridicat pentru cameră. 

Camera copilului tău în stil modern

La începutul procesului de proiectare, designerul a căutat o comodă de epocă cu un stil modern de la mijlocul secolului, care ar putea face o dublă sarcină ca masă de înfășat. L-a vopsit în negru mat. După terminarea antrenamentului la oliță, va fi mai mult spațiu în interior pentru jucării, precum și pentru haine.

Rafturile cu imagini scot în evidență unele dintre prețurile coperți ale cărților, care aduc culoare și grafică jucăușă în cameră. Cărțile adaugă culoare și capriciu și au făcut camera să arate ca un mic basm.

Rața și rățucile din lemn sunt clasici moderni de la mijlocul secolului. Proprietarii și-au dorit ca copilul lor să se bucure de calitatea și longevitatea jucăriilor clasice din lemn.

Camera copilului tău în stil modern
Camera copilului tău în stil modern

Designerul s-a născut în Rusia, iar una dintre aceste păpuși a fost a ei când era fată. Acestea sunt foarte populare în Rusia. Se leagănă și fac zgomot. Părinții ei au luat celelalte două păpuși în călătorii mai recente înapoi în Rusia.

Camera copilului tău în stil modern

Cuierul este un loc grozav pentru agățarea hainelor de îmbrăcat și funcționează bine cu celelalte elemente moderne de la mijlocul secolului.

Camera copilului tău în stil modern

Pe măsură ce Micul copil intră în anii ei de copil și crește, camera se va transforma ușor cu ea. De exemplu, a pictat peretele negru cu vopsea pentru tablă. Acum că fiica ei a devenit la îndemână cu creta, acesta a devenit peretele ei de desen, unde poate adăuga ea însăși mai multă culoare și design camerei ei.

Camera copilului tău în stil modern
Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Băi de dimensiuni medii cu stil

Articolul următor

Mai mult spațiu: 5 garaje spectaculos transformate

Recomandăm și...