Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Casă pe malul mării

Albastrul bleumarin, gri și crem respectă priveliștea, în timp ce accentele de verde și auriu adaugă surpriză în acest spațiu de locuit.

Priveliștile erau uluitoare, dar interioarele nu le potriveau. Un cuplu a cumpărat această casă cocoțată pe o stâncă deasupra portului, complet mobilată, dar au găsit decorul întunecat și formal distras de la împrejurimile frumoase. Au angajat imediat o companie de design cu care lucraseră înainte, pentru a renova întreaga casă, oferindu-le designerilor libertatea de a schimba totul după cum au considerat de cuviință. Rezultatul este un semn confortabil, dar clar, la stilul nautic, care nu trece peste bord.

Casă pe malul mării

Ferestre mari și curbate ies peste stâncă, cu vederi uriașe spre Pacific. Au vrut o schemă de culori neutre, care să se potrivească cu vederea stâncilor și a oceanului.

O scutire de la regula libertății — unul dintre proprietarii a insistat să păstreze șemineul din marmură roz piersic, indiferent de ce, și a batjocorit ideea de a-l înlocui cu cărămidă. Proprietarul a spus că nu ar vrea cărămidă aici, dar am făcut-o oricum și se bucură că am făcut-o.

Lucrările inițiale de moară s-au descurcat mai bine; designerii au adăugat pur și simplu oglindă în spatele raftului. Toată lumea cu rafturi de cărți ar trebui să facă asta; face ca o cameră să pară mult mai mare. 

Casă pe malul mării

Să ajungem direct la punctul focal: peștele mare alb de deasupra șemineului. Știam că dorim ca camera să dea impresia de nautică fără a fi excesiv de nautică – ca în, nu plină de obiecte de pe litoral, cum ar fi ancore și roțile navei. Designerii au ales doar o singură recunoaștere a apei de dedesubt – acest pește mare.

Să ajungem direct la punctul (focal): peștele mare alb de deasupra șemineului. Doreau ca această cameră să dea impresia de nautică fără a fi excesiv de nautică – ca în, nu plină de obiecte de pe litoral, cum ar fi ancore și roțile navei. Designerii au ales doar o singură recunoaștere a apei de dedesubt – acest pește mare.

Casă pe malul mării

Măsuța de cafea este compusă din gresie pe o bază din lemn. Acesta adaugă o notă organică și creează o legătură drăguță cu împrejurimile șemineului din cărămidă. În timp ce designerii au făcut aluzie la obiecte organice din întreaga cameră, unele dintre ele le-au întors. De exemplu, măsuța laterală are forma unui ciot de copac, dar are un finisaj metalic cald. Și, desigur, peștele se încadrează și în această descriere.

Designerii au vrut să adauge și câteva tușe neașteptate. Un covor adaugă o sclipire de culoare îndrăzneață pe podea, în timp ce un candelabru surprinde deasupra capului.

Casă pe malul mării

Designerul a conceput canapeaua și patul de zi pentru a se potrivi cu proporțiile camerei. A ales o piesă fără spate pentru a menține priveliștile spectaculoase spre apă prin ferestrele curbate deschise.

Casă pe malul mării

Livingul este larg deschis către alte două camere; aici puteți vedea priveliștea către sala de mese formală, situată chiar vizavi de peretele șemineului. Înainte, mobilierul foarte greu și culorile precum vișiniul întunecau camera. Acum, draperiile eterice, scaunele laterale cu spătar lejer și un corai verde uimitor și un candelabru cu oglindă luminează spațiul. Modelul de aur și frunze chartreuse brodat manual de pe perdele se leagă cu camera de zi.

Înainte, un covor persan complicat îngreuna încăperea. Noul covor este din iută. 

Casă pe malul mării

Sfat: griul perfect nu poate eșua. L-au diluat cu 50 la sută și l-au folosit în toată casa. Dacă ai probleme cu griul, dacă arată prea albastru sau violet sau altă culoare, acesta este griul suprem. Îl poți întuneca sau dilua pentru a deveni mai deschis, așa cum au făcut ei aici.

Clienții au decis să păstreze masa originală, așa că designerii au făcut-o mai puțin formală prin vopsirea bazei cu gri și colorarea blatului.

Cu toate acestea, au scăpat de scaunele de sufragerie asortate care au venit cu el. 

Casă pe malul mării

Învârtindu-ne în jur de 90 de grade, vedem că există o vedere deschisă către biroul de acasă.

Casă pe malul mării

Știu la ce te gândești. Acesta este un birou de acasă nerealist, care este montat la perfecțiune și nu se obișnuiește niciodată, ca unul pe care l-ai vedea într-o casă de spectacol. La prima vedere, am fost chiar acolo cu tine. Cu toate acestea, acest birou este foarte utilizat; are doar un mare secret.

Casă pe malul mării

Ușile acordeonului ascund părțile dezordonate și urâte. Ele ascund grămezi de lucru, o imprimantă și fax și firele inestetice care merg cu ele, fișiere și alte răni. Când sunt în modul de lucru activ, proprietarii deschid ușile, se întind și folosesc stația de lucru complet accesibilă. Când nici nu vor să se gândească la muncă și vor doar să se relaxeze în camera de zi, închid ușile și priveliștea în această cameră devine o priveliște perfect liniștită, liniștită.

Nu numai că munca nu este vizibilă, dar este chiar ușor să uiți că acestea sunt uși. Designerul le-a tratat ca pe un perete atunci când a proiectat moara, iar când sunt închise, arată mai mult ca un perete decât cu uși.

Casă pe malul mării

Pictarea fiecărei părți a marinei camerei, de la plinte până pe pereți și peste tavan. Odată ce a decis să transforme camera într-o cutie de bijuterii, a ales un covor mai deschis pentru contrast.

Casă pe malul mării

O ultimă surpriză: Designerul a ales pentru spătarul canapelei o țesătură cu model care se ridică de pe pereții bleumarin și poate fi savurată de la birou. Dacă ai de gând să-ți plutești canapeaua, este un mod jucăuș de a adăuga model. El observă că țesătura de pe spate nu trebuie să fie la fel de durabilă ca restul țesăturii de pe canapea, că acest lucru este ușor de făcut pe o canapea personalizată și că de obicei nu adaugă prea mult, dacă este ceva, la preț.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Oferă-i copilului tău cea mai sănătoasă și mai sigură cameră posibilă

Articolul următor

Remobilarea sufrageriei

Recomandăm și...