Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Canapele îndrăznețe

Culorile și imprimeurile strălucitoare pun canapelele acestea în vogă, permițându-vă să coregrafiați un aspect extrem de personal pentru camerele dumneavoastră.

Nu fi timid – găsește o canapea care strigă cu personalitate! Selecțiile acestea au culori strălucitoare, detalii supradimensionate și imprimeuri mari pentru a atrage atenția. Tendința se referă la îndrăzneală și individualitate. Indiferent dacă alegeți un model sau o culoare îndrăzneață, lăsați-vă propria estetică să facă alegerea.

Aceste canapele luminoase se încadrează în acord cu un interes reînnoit pentru tonurile neutre de vopsea . Alegând gri și alb cald pentru pereți și ornamente, puteți prezenta stropi vii de culoare în mobilier. Deci, în loc să folosiți o canapea cu pânză neutră, schimbați lucrurile și alegeți o piesă care să facă declarație. Lasă-ți pernele să fie neutre pentru o schimbare.

Canapele îndrăznețe

Dragostea pentru culoare și imprimeul strălucește în 55 de opțiuni diferite de țesături pentru această canapea. Combină un imprimeu modern cu liniile sale clasice pentru un sentiment contemporan.

Canapele îndrăznețe

Alegeți lumină când adăugați acest șezut elegant în cameră. Îmbinați-l cu gri cald pentru o estetică caldă și modernă.

Canapele îndrăznețe

Curbele generoase ale canapelei și modelul supradimensionat simbolizează confortul și ușurința. Modelul arată atât îndrăzneț, cât și atemporal, iar paleta sa neutră vă permite să vă accesorizați cu fiecare sezon.

Canapele îndrăznețe

Aduceți niște dungi într-o cameră de zi cu un imprimeu mare și o secțiune confortabilă.

Canapele îndrăznețe

Evidențiați dragostea pentru liniile curate cu o notă strălucitoare de roșu purpuriu. Stilul cu un singur braț se adaugă la atmosfera modernă de la mijlocul secolului , menținând aranjamentele de scaune deschise și primitoare.

Canapele îndrăznețe

Chevron-urile rămân un model „it” al momentului, iar această canapea le evidențiază. Disponibilă în multe alte imprimeuri, piesa are un stil pătrat, modern, care face pânza minimalistă perfectă pentru modelul pe care îl alegeți.

Canapele îndrăznețe

Cadrul este accent în această canapea cu aspect industrial. Cu suficientă culoare pentru a fi remarcată, lasă încă loc accesoriilor colorate, fără să se simtă ca un curcubeu.

Canapele îndrăznețe

Iată o secțiune modernă care este încă confortabilă și primitoare. Verdele lime strălucitor aduce farmec însorit într-o cameră cu lumină slabă.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Articolul următor

Design dublu: biblioteca și camera de oaspeți

Recomandăm și...