Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Clădirea H Victoriei 139 de la Hagag Development Europe câștigă premiul pentru cel mai bun proiect internațional de reamenajare rezidențială

Clădirea H Victoriei 139 de la Hagag Development Europe câștigă premiul pentru cel mai bun proiect internațional de reamenajare rezidențială

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a câștigat „Best International Award” pentru renovarea/reamenajarea clădirii rezidențiale H Victoriei 139 la Gala International Property Awards 2022-2023 de la Londra pe 2 februarie 2023.
Hagag devine astfel primul dezvoltator din România care primește titlul de „Best International Residential Refurbishment/Redevelopment” – recunoscut la nivel global și promovând proiecte interne la nivel mondial, ceea ce este foarte important pentru renovarea/reamenajarea clădirilor vechi cu valoare istorică și de patrimoniu Funcționalitatea are semnificație din centrul capitalei.
Clădirea premiată a lui Hagag a fost construită în 1940 după planurile celebrului arhitect al vremii, Arghir Culina. Astăzi, H Victoriei 139 este o clădire rezidențială unică în stil Art Deco, situată ideal în Calea Victoriei, recent renovată și modernizată, cuprinzând 33 de apartamente. La parter exista si spatiu comercial.

Este pentru prima dată când un dezvoltator român primește o onoare atât de importantă în domeniul renovării sau reconstrucției clădirilor vechi cu valoare de patrimoniu și a doua oară în istoria de 30 de ani a competiției International Property Awards pe care un dezvoltator român o are a primit o distincție atât de importantă ca finalist și a câștigat titlul de „Cel mai bun internațional”.

Hagag Development Europe concurează cu dezvoltatorii de top la nivel mondial – cu câștigători regionali din regiunea Arabă și Emiratele Arabe Unite, Africa, Canada, America Centrală și de Sud, Caraibe, SUA, Marea Britanie și Asia Pacific reprezentând cu mândrie Europa. Drept urmare, H Victoriei 139 a fost recunoscut drept „Cel mai bun proiect internațional de renovare/reamenajare rezidențială”.
„După ce am fost finalist la International Property Awards 2022-2023, este un succes remarcabil să ne vedem triumfători și să aducem țării titlul de „Cel mai bun internațional” la categoria pentru care concuram. Premiul este o afirmare a viziunii noastre, dar și a eforturilor noastre continue de a revigora unele dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului și de a da înapoi comunității locale”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar al Hagag Development Europe.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte în sectoarele rezidențial, de birouri și comercial din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Vânzările de apartamente au scăzut până în 2023. Volumul tranzacțiilor a scăzut cu 20% în ianuarie

Articolul următor

Gunoiul colectat în subteran în Sectorul 1. Containerul este instalat subteran pe strada Pajurei

Recomandăm și...