Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
CNAIR mai face o încercare de a contracta reparații la accesul șoselei de centură a capitalei

CNAIR mai face o încercare de a contracta reparații la accesul șoselei de centură a capitalei

Administrația Națională a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin DRDP București, a lansat din nou licitații pentru contracte de lucrări de întreținere pe 11 kilometri de căi ferate și pe șoseaua de centură a capitalei. Licitația inițială a fost anulată, deoarece nu au fost depuse oferte.
Contractul a fost evaluat la 5,82 milioane lei, aceeași valoare ca și la licitația anulată.

Perioada de executare a contractului este de 258 de zile. Executarea lucrărilor va avea loc în termen de șapte luni (213 zile) de la data menționată în Ordinul de începere.

Termenul limită de licitație este 31 martie 2023 și rămâne de văzut dacă vor fi ofertanți de data aceasta.

Autostrada București-Pitești (A1) a fost prima autostradă din România, cei 96 de km care leagă cele două orașe fiind construite între 1967 și 1972.

Mai mult, autostrada Bucureşti-Piteşti, una dintre cele mai circulate drumuri din România, ar putea fi lărgită la trei benzi pe sens. În acest sens, Beihang a lansat un studiu de fezabilitate licitație.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

În Sectorul 5 vor fi plantați 20.000 de tei, sicomori și stejari până în 2024. Copacii vor fi plantați și în cadrul comunității, nu doar în zona centrală

Articolul următor

Promisiunea noului pod de pe Dâmbovița. Consiliul Local Sector 3 București va discuta despre proiect în următoarea ședință

Recomandăm și...