Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Companiile de construcții stau până la sfârșitul războiului din Ucraina: „Vrem să sprijinim reconstrucția țării”

Companiile de construcții stau până la sfârșitul războiului din Ucraina: „Vrem să sprijinim reconstrucția țării”

Companiile de construcții au un interes direct să pună capăt războiului din Ucraina cât mai repede posibil și sunt gata să facă parte din procesul de reconstrucție a unei țări în mare măsură devastate de bombardamente. Indiferent de nișa în care își desfășoară activitatea, oamenii din industrie spun că au prevăzut astfel de provocări în strategiile lor pe termen mediu.

„Nu excludem ca în doi ani să încercăm să participăm la reconstrucția Ucrainei”, a spus Marius Marta, director executiv al Drum Asfalt, constructor deținut de Floare Petroi, din Bihor. Participarea la reconstrucția Ucrainei este, de asemenea, o strategie a grupului internațional. „În situația actuală, jucătorii din industria românească de construcții au o bună oportunitate de a ajuta la reconstrucția Ucrainei și credem că atunci când situația politică va deveni mai clară, soluțiile de construcție cu materiale durabile produse în România vor avea un impact pozitiv”, a spus Ovidiu Păscuțiu, CEO Saint-Gobain România.

Alte companii au făcut planuri concrete pentru a se implica în reconstruirea Ucrainei de îndată ce războiul se încheie.

“Nu putem ignora tragedia prin care trece Ucraina, infrastructura țării este distrusă. Vrem să ne folosim expertiza și produsele pentru a ne asuma lucrările de reconstrucție postbelică. Sperăm că acel moment va veni cât mai curând și conflictul. se va diminua”, a declarat România Alexandru Stânean, CEO TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcție.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Noi anunțuri imobiliare în București: Apartament Uptown cu buncăr + panouri fotovoltaice

Articolul următor

Firmele imobiliare se vor reduce, dar vor câștiga mai mulți bani

Recomandăm și...