Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Concept de casă compactă

Concept de casă compactă

Această structură mică este prototipul unei case prefabricate, parte a unei serii mai mari de proiecte. Deși este de fapt cel mai mic din grup, structura oferă totuși 40 de metri pătrați de spațiu de locuit.

Concept de casă compactă
Concept de casă compactă
Concept de casă compactă

Există de fapt două versiuni diferite pentru această casă, una cu o saună mare și una cu un dormitor principal. Datorită flexibilității designului general, structura poate îndeplini o varietate de funcții, cum ar fi o saună de grădină, o pensiune, o cabană de vară sau o dezvoltare independentă.

Vine complet echipat, inclusiv fundația de beton atașată, iar interiorul vine cu toată mobila și electrocasnicele deja instalate.

Pereții interiori sunt realizați din panouri din lemn stratificat încrucișat, iar zona de zi are, de asemenea, uși glisante uriașe din sticlă care o deschid spre exteriorul frumos și o conectează la terasă, maximizând astfel suprafața pătrată.

Concept de casă compactă

Deoarece spațiul este limitat, pentru interior a fost folosit mobilier modular și multifuncțional. Canapeaua, de exemplu, se trage într-un pat și poate deveni o cameră de oaspeți. Trageți în jos umbrele pentru o intimitate și sunteți gata pentru un somn bun.

Depozitarea este încorporată oriunde te uiți, inclusiv deasupra canapelei. Modul în care bucătăria este integrată aici este, de asemenea, foarte drăguț. Decorul continuu și simplitatea paletei de culori fac din acesta un spațiu foarte confortabil.

Concept de casă compactă

O altă caracteristică excelentă care ajută la economisirea spațiului este  patul Murphy . Rabatează-l ori de câte ori este nevoie și în restul timpului rămâne ascuns, cu o banca ocupându-i locul.

Concept de casă compactă

Baia este, de asemenea, proiectată inteligent. Mașina de spălat este ascunsă frumos în spatele acelor panouri glisante, iar oglinda mare face spațiul să se simtă mai mare.

Concept de casă compactă

Prin proiectarea acestei structuri ca o casă prefabricată, intenția a fost de a minimiza timpul și munca pe teren. De fapt, în doar două zile casa este gata de utilizare. De asemenea, a fost proiectat pentru a fi eficient din punct de vedere energetic și are încălzire solară și ventilație naturală excelentă.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Un apartament închiriat primește o remodelare completă prin mobilier personalizat

Articolul următor

Secția de Poliție Locală din Sectorul 3, pe două roți. Pe timpul verii, agenții locali vor patrula cu bicicleta, anunță primăria

Recomandăm și...