Brutarilor pasionați le place să aibă un spațiu de bucătărie desemnat. Iată ce trebuie să luați în considerare atunci când vă planificați al dumneavoastră.
Este timpul să faceți loc în bucătărie pentru a coace plăcinte cu dovleac, chifle proaspete și prăjituri de sărbători. În aceste zile, brutarii pasionați iau notițe de la patiserii și pretind un spațiu de coacere desemnat în bucătăriile lor. Întinderea produselor de patiserie, frământarea aluatului de pâine și accesul ușor la mixer, ingrediente și tigăi sunt toate considerații funcționale importante atunci când planificați o bucătărie de brutar. Dacă visezi la o stație de coacere dedicată, aruncă o privire la locul în care acești proprietari frământă, rulează și amestecă.
Materiale
Când vine vorba de alegerea unui material pentru blat, marmura este favorită printre brutari. Marmura împiedică untul să se încălzească prea mult atunci când este prelucrat. Și din punct de vedere estetic, este destul de ușor să amesteci marmura cu alte suprafețe într-un design de bucătărie, fie complement sau contrast.
Această fotografie arată cum o stație de coacere poate servi ca un bun de design în bucătărie. Stilul și materialele sale creează aspectul unei piese de mobilier de sine stătătoare care oferă contrast cu restul încăperii.
Designerul de interior a proiectat această peninsulă în propria ei casă ca un loc special pentru ca familia ei să facă împreună pâine challah în fiecare săptămână. Contorul de cascadă de cuarțit de zăpadă șlefuit cu piele oferă o suprafață excelentă pentru frământarea aluatului.
Amplasare
În această bucătărie, stația de coacere este delimitată de dulapurile sale asemănătoare mobilierului, înălțimea mai mică și poziționarea excelentă sub fereastră.
Plasarea unei stații de coacere la capătul unei insule este o alegere populară. Un dulap precum cel de la această stație poate ține toate echipamentele necesare.
Această stație de coacere redusă este integrată chiar în insulă.
În mod similar, acest cărucior rulant cu frunze poate fi scos și deschis în timpul coacerii. Observați amplasarea la îndemână a raftului extensibil al mixerului cu suport și ștecherul chiar deasupra acestuia.
Dulapuri asemănătoare, cămară sau dulap, se pot deschide pentru a dezvălui o zonă amplă de coacere. Acest lucru este bun pentru cei cărora le place să părăsească zona puțin amestecată cu echipamente și ingrediente. Tot ce trebuie să faci este să închizi ușile și îți revii bucătăria într-o stare dezordine.
Ușile pliante ascund acest blat de copt, precum și ingredientele, cuptorul cu microunde și alte electrocasnice mici.
Înălțime
Veți observa că unele dintre aceste stații de coacere sunt mai jos decât restul blaturilor. Înălțimea este un aspect important atunci când coaceți, deoarece pentru majoritatea oamenilor este mai ușor să întindeți aluatul la o înălțime mai mică decât cea standard. Asigurați-vă că blatul dumneavoastră de copt este la o înălțime care funcționează pentru dvs. din punct de vedere ergonomic.
De exemplu, proprietara acestei stații este înaltă și a croit stația în funcție de înălțimea ei. Îi place pentru că te poți înclina într-adevăr în lucruri cu tejgheaua de jos. De asemenea, o tejghea inferioară poate face lucrurile mai ușoare pentru copii, putând să participe la activitatea de coacere.
Depozitarea echipamentelor și a ingredientelor
Această stație a fost creată pentru un pasionat de copt de vârstă medie. Mama ei a vrut să-și încurajeze hobby-ul oferindu-i propriul ei loc special. Sertarele de sus de sub blat dețin foi de copt și alte unelte, iar sertarele de jos sunt echipate cu coșuri pentru ingrediente. Dulapul de deasupra blatului din dreapta ascunde mixerul.
În rarele ocazii în care coc, oamenii ajung să caute orbește în fundul cămarei în căutarea de făină și zahăr brun. O soluție cu mult superioară este un sertar de copt cu extensie completă. Inserțiile cu recipiente păstrează ingredientele la îndemână, organizate și sigilate.
Această stație de coacere are loc pentru amestecarea bolurilor, paharelor de măsurare și recipientelor pe un singur raft deschis sub blat.
Sertarele adânci populare de astăzi pot gestiona vase mari de copt.
În această bucătărie compactă, unul dintre elementele obligatorii ale proprietarului casei a fost o stație de coacere. Designerul de interior a profitat la maximum de fiecare centimetru oferindu-i rafturi deschise deasupra tejghelei. Aici este locul unde coace și își păstrează proviziile, cum ar fi făină, zahăr și boluri pentru amestecare, pe rafturile deschise chiar aici.
Voi unde coaceți în bucătărie? Aveți vreun sfat pentru a menține rezervele de copt organizate? Și, mai important, ce prăjituri preferați să coaceți?