Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Design interior clasic în oraș

Design interior clasic în oraș

Culorile modeste și piesele elegante sunt motivele pentru care acest decor pompos reușește să iasă în evidență. Locuința este situată în inima orașului, designul interior clasic fiind unul cu adevărat special.

Stilul greco-roman al tavanului, alcătuit din candelabre atârnate oferă un aer de lux, dar și o atmosferă solemnă. Aspectul locuinței nu deviază către o opulență vulgară, iar designul interior realizat de către ramele de ferestre arcuite și tavan reușește să pună accent pe culorile conservatoare de gri și alb.

Reprezentând o colecție de piese rustice, dar și contemporane, design-ul clasic din lemn oferă o mulțime de accente florale elegante. De asemenea, încăperea principala mai iese în evidență prin picturile moderniste, șemineul impunător, dar și prin oglinda uriașă, precum și prin colecția de rame goale aurite atârnând pe perete.

Design interior clasic în oraș

Bucătăria continuă să aibă accente mai moderne, ea fiind funcțională și caracterizată prin lux. Aceasta oferă cele mai noi aparate electrocasnice, aici observându-se și colecția de sticlă și porțelan cu aspect clasic. Decorurile tradiționaliste reușesc să se îmbine cu piesele contemporane, dar și moderne, ele fiind plasate într-un design clasic deosebit. Acest apartament reușește să fie atât uimitor, cât și captivant.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Design interior elegant care forțează limitele

Articolul următor

Vilă italiană clasică

Recomandăm și...