Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Dezvoltatorul Speedwell începe anul acesta un proiect de 70 de milioane de euro pentru 201 de vile în Corbeanca

Dezvoltatorul Speedwell începe anul acesta un proiect de 70 de milioane de euro pentru 201 de vile în Corbeanca

Dezvoltatorul belgian Speedwell a investit 70 de milioane de euro într-un proiect de vile în afara Bucureștiului. Compania a achiziționat un teren de 14 hectare pe malul lacului Corbeanca și urmează să înceapă construcția în acest an.
Dezvoltatorul Speedwell, care deține și teren pe fosta platformă Griro din București, a achiziționat un teren de 14 hectare în Corbeanca pentru un nou proiect rezidențial. Potrivit datelor transmise de companie, este vorba de un complex de 210 vile cu o investiție de 70 de milioane de euro.

În prima fază, compania va construi 70 de vile în Glenwood Estate cu o investiție de aproximativ 21 de milioane de euro. „Estimăm că vom începe lucrările de construcție în a doua jumătate a anului 2023. Da, intenționăm să cumpărăm teren nou în afara Bucureștiului”, a declarat un reprezentant al companiei.

Este primul proiect în jurul Bucureștiului pentru dezvoltator, care a anunțat anul trecut că s-a confruntat cu întârzieri în procesul de licențiere a proiectelor pe platforma Griro pe care a cumpărat-o la sfârșitul anului 2021.

“Suntem în proces de aprobare a PUZ-ului. Totodată, proiectul a căpătat statutul CityZen”, a spus reprezentantul companiei întrebat în ce stadiu se află cu mega-proiectul lor pe terenul Griro.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, inclusiv Record Park, The Ivy, Triama Residence, MIRO, The Meadows, CityZen și SpacePlus în București, PALTIM în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Se înființează noi sedii pentru Evidența Persoanelor din Sectorul 6

Articolul următor

IRCC va depăși nivelul ROBOR în trimestrul trei al anului 2023

Recomandăm și...