Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Dormitoare moderne pentru adolescente

Tapetul cu stil, piesele personalizate și tușele de turcoaz fac trei camere colorate care vor crește odată cu fetele.

Majoritatea adolescenților nu își doresc o cameră care să pară ca a mamei și a tatălui, dar să le permită să se răsfețe în visele lor de decorare poate fi puțin înfricoșător. Designerul s-a confruntat cu această problemă atunci când proprietarul a vrut să decoreze dormitoarele celor trei fiice ale sale. Dar folosind mobilier de calitate, linii curate și palete de culori jucăușe, a creat camere tinere, clasice și adecvate vârstei, care vor crește cu fiecare fată.

Dormitoare moderne pentru adolescente

Această cameră bleumarin și roz aparține fiicei celei mai mici — care avea 3 ani la acea vreme. Designerul a vrut să proiecteze un spațiu care să reflecte personalitatea dulce și energică a fetei și să se potrivească stilului din restul casei. Tapetul a dictat restul stilului și a paletei de culori a camerei.

Dormitoare moderne pentru adolescente

În timp ce designerul s-a jucat cu culoarea și modelul, a ales cu grijă mobilierul astfel încât să reziste fiecărei fete până la adolescență și nu numai.

Dormitoare moderne pentru adolescente

Fiica familiei, în vârstă de 10 ani, iubește turcoazul, așa că s-a ales o nuanță complementară de portocaliu-piersica pentru a-l ajuta să iasă în evidență. La fel ca în majoritatea locurilor, designerul ia culoarea lor preferată și o face culoarea de accent. O tăblie personalizată, un tapet din pânză de iarbă, perne cu model și lămpi clasice adaugă textură vizuală și profunzime spațiului vibrant.

Dormitoare moderne pentru adolescente

Biblioteca din copac a fost deosebit de interesantă, iar setul special de creion de pe birou are, de asemenea, o structură interesantă. Scaunul vintage a fost retapițat cu resturi din showroom pentru o piesă eclectică, unică.

Fetele împart un birou mare, o cameră de joacă și dulapuri în afara dormitoarelor, așa că nu a fost nevoie să integreze mult spațiu de depozitare sau de joacă în aceste camere.

Dormitoare moderne pentru adolescente

Fiica în vârstă de 12 ani, avea o obsesie pentru rozul aprins, așa că designerul a decis să o atenueze cu diferite nuanțe turcoaz. O tăblie de pat roz personalizată și lămpi de noptieră – noua adăugare preferată a fiicei – omagiază dragostea ei pentru culoarea îndrăzneață, în timp ce tapetul fluture albastru pal îl împiedică să se simtă exagerat.

Dormitoare moderne pentru adolescente

Pentru a rămâne în limita bugetului, s-a îndepărtat de tapițeria scumpă și a primit piese la comandă sau retapițate. 

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Cum să îți amenajezi locul în care servești masa

Articolul următor

Reamenajări ale bucătăriilor de top

Recomandăm și...