Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Fabrica de glucoză devine un nou centru de locuințe pentru corporațiști, cu peste 100.000 de corporațiști în nord și cu cel puțin șapte proiecte de apartamente așteptate.

Fabrica de glucoză devine un nou centru de locuințe pentru corporațiști, cu peste 100.000 de corporațiști în nord și cu cel puțin șapte proiecte de apartamente așteptate.

Potrivit consultanților imobiliari, peste 2.000 de apartamente sunt în construcție sau vor începe în următoarea fază în zona străzii Fabrica de Glucoză, care a fost blocată până de curând, dar a fost poarta de intrare pe bulevardul A3 de patru ani București- autostrada Plo Yesti.

În ultimii trei ani au fost lansate mai multe oferte de terenuri în zona străzii Fabrica de Glucoză, iar dezvoltatorii au început să construiască proiecte rezidențiale care să atragă atenția în Floreasca sau Barbu Văcărescu, sau în Dimitrie Pompeiu sau Northern Pepper. În aceste zone s-au construit peste 1,2 milioane de metri pătrați de birouri, unde lucrează peste 100.000 de corporatiști, majoritatea fac naveta către și dinspre nordul și sudul, estul sau vestul capitalei, unde se află acum hostelurile. „În prezent, în zona fabricii de zahăr sunt în curs de dezvoltare șapte proiecte rezidențiale, cu un total de peste 2.000 de apartamente care vin pe piață. Acestea sunt Nordis View, One High District, One Lake Club, Prima Vista, Yacht Kid și două proiecte ale omul de afaceri Ibrahim Bahbahani Pe lângă acestea, în zonă sunt proiectate sau se proiectează alte câteva proiecte rezidențiale, cu un potențial total de mii de unități rezidențiale”, spune Viorel Mohorea, Sales Manager SVN România.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Prețurile locuințelor scad în unele dintre cele mai mari economii ale lumii, iar mai mulți analiști vorbesc despre tendințele globale

Articolul următor

Cum să trăiești mai bine. Companiile imobiliare așteaptă adoptarea unei legi care să reglementeze profesia de agenți imobiliari. „Ar trebui să reducă „comportamentul ilegal” pe piață”

Recomandăm și...