Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Fabrica de glucoză devine un nou centru de locuințe pentru corporațiști, cu peste 100.000 de corporațiști în nord și cu cel puțin șapte proiecte de apartamente așteptate.

Fabrica de glucoză devine un nou centru de locuințe pentru corporațiști, cu peste 100.000 de corporațiști în nord și cu cel puțin șapte proiecte de apartamente așteptate.

Potrivit consultanților imobiliari, peste 2.000 de apartamente sunt în construcție sau vor începe în perioada următoare în zona străzii Fabrica de Glucoză, care a fost blocată până de curând, dar de patru ani este autostrada A3 București-Ploiești.

În ultimii trei ani au fost lansate mai multe tranzacții de terenuri în zona străzii Fabrica de Glucoză, iar dezvoltatorii au început să construiască proiecte rezidențiale pentru a atrage nordicii corporatiști care lucrează în Floreasca sau Barbu Văcărescu, sau în Dimitrie Pompeiu sau Pipera. În aceste zone s-au construit peste 1,2 milioane de metri pătrați de birouri, unde lucrează peste 100.000 de corporatiști, majoritatea fac naveta către și dinspre nordul și sudul, estul sau vestul capitalei, unde se află acum hostelurile. „În prezent, în zona fabricii de zahăr sunt în curs de dezvoltare șapte proiecte rezidențiale cu un total de peste 2.000 de apartamente care vin pe piață. Acestea sunt Nordis View, One High District, One Lake Club, Prima Vista, Yacht Kid și două proiecte ale omului de afaceri. Ibrahim Bahbahani Pe lângă acestea, în zonă sunt proiectate sau se proiectează alte câteva proiecte rezidențiale, cu un potențial total de mii de unități rezidențiale”, spune Viorel Mohorea, Sales Manager SVN România.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Pedro Construct, fondată de Petre Niculae, completează prima clădire de birouri din portofoliu cu o investiție de 18 milioane de euro

Articolul următor

Turbulențe pe piața imobiliară: după ce au investit miliarde pentru a construi clădiri de birouri, magnații imobiliari încep să ramburseze împrumuturile. „Într-o lume în care oamenii lucrează de la distanță, nu mai au sens economic”

Recomandăm și...