Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Culorile neașteptate amestecate cu o atingere artistică creează o paletă subtil sofisticată într-o bucătărie atemporal de frumoasă.

Violet, albastru și verde ar putea suna la început mai mult ca culori pentru camera unei fete preadolescente decât pentru o bucătărie sofisticată. Dar cu subtonurile de gri potrivite și un amestec clasic de materiale, această paletă se simte proaspătă, curată și chiar subestimată.

Designerul de interior a combinat două căsuțe mici pentru a-și crea noua ei casă, depășind spațiul din spate pentru a construi această bucătărie violet, albastru și verde. Materialele atemporale și accesoriile simple echilibrează dulapurile mov bogate și rafturile îndrăznețe de mentă, iar rezultatul aduce stilul de bucătărie al căsuțelor anterioare în secolul XXI.

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Unul dintre lucrurile pe care le-a iubit la aceste căsuțe a fost că bucătăriile erau atât de mici, dar atât de funcționale. Noua bucătărie, deși mult mai spațioasă, păstrează aceeași simplitate și funcționalitate. Farley a recunoscut combinația originală de dulapuri cu lambriuri din bucătăriile de cabană cu panouri plate și dulapuri cu limbă și canale.

Pardoseala de stejar alb într-o pată gri personalizată se adaugă la paleta de culori reci. Designerul a folosit corpuri de iluminat Flos pentru că sunt moderne, dar au o formă tradițională.

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Soțul proprietarei este pictor și a ales culoarea albastră a peretelui pe baza unui bol antic. Rafturile plutitoare de culoare verde mentă afișează preparatele de zi cu zi pentru un acces ușor. 

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Paleta de materiale aleasă cu grijă îi permite să își schimbe dulapurile și culorile pereților în viitor și să aibă în continuare o bucătărie grozavă. Faianța albă de metrou, blaturile de marmură și podeaua de stejar se potrivesc cu orice.

Petele personalizate de pe ambele dulapuri de cenușă superioară și inferioară se potrivesc cu diferite culori de vopsea Benjamin Moore.

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

O placă de tăiat încorporată are fante pentru cuțite, în timp ce florile cu ghivece de epocă stau pe pervaz. Materialele de modă veche — faianța de metrou, marmură, bloc de măcelar și zinc — onorează bucătăriile originale ale căsuțelor.

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Bucătăria are unul dintre singurele spații disponibile din casă pentru spălat rufe. Spațiul personalizat pentru dulap de pe peretele din spate ascunde mașina de spălat, uscătorul și un mic dulap de mături. Ușile personalizate pentru aceste deschideri de dimensiuni incomode ar fi fost scumpe, așa că proprietarul a cerut unui lucrător să atașeze o șină în partea de sus a spațiilor de depozitare și să pună împreună șipci de cedru colorat pentru ușile glisante.

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Proprietarul și-a dorit întotdeauna o fereastră deasupra chiuvetei din bucătărie , așa că a creat o fereastră mare cu vedere clară în curtea din spate.

Insula personalizată cu vârf din zinc, așezată pe roți, permite flexibilitate atunci când vine vorba de divertisment. Când staționează, servește drept depozit și loc pentru mese ocazionale. Dar poate fi, de asemenea, scos pe roți afară, pe puntea adiacentă, pentru a elibera bucătăria și a deveni un bar.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Articolul următor

10 dormitoare fabulos de fanteziste

Recomandăm și...