Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Forty Management asigură un împrumut sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Central District Lagoon City

Forty Management asigură un împrumut sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Central District Lagoon City

Forty Management a aprobat luna aceasta un contract de credit sindicalizat cu o valoare cumulata de 65 de milioane de euro. Compania va primi în curând finanțare de la CEC (lider de sindicat), Alpha Bank și First Bank către compania care va dezvolta proiectul Lagoon City din București, deținut 100% de Forty Management SA.
Forty Management & Investments va acorda un împrumut de până la 55 de milioane de euro pentru a finanța dezvoltarea Central Lagoon City. Proiectul include un hotel de cinci stele cu 314 camere, o clădire de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 8.173 de metri pătrați, 272 de apartamente și 7.840 de metri pătrați de spațiu comercial. Toate acestea vor fi inconjurate de o laguna de 10.600 de metri patrati si o plaja cu nisip alb de 3.900 de metri patrati.
În faza de construcție, este disponibilă o linie de credit de până la 10 milioane EUR pentru finanțarea parțială a TVA-ului.

Investiție totală în proiect de către Forty Management: 108 milioane EUR fără TVA
Costul total al proiectului Central District Lagoon City este estimat la 108 milioane EUR, excluzând licențele și brevetele utilizate. Întregul proiect va fi construit în etape și este de așteptat să fie finalizat în 2025. Perioada de finanțare este de 10 ani, iar împrumutul va fi rambursat după scadență.
„Central District Lagoon City este un proiect ambițios, care include câteva premiere naționale și europene. Este un proiect uimitor de mare impact, care reface o zonă industrială a orașului, transformându-l dintr-o zonă abandonată social „Transformarea incintei într-o zonă mixtă”. folosiți spații verzi cu facilități de primă clasă pentru rezidenți.Sunt încântat că am comunicat cu succes băncilor valoarea acestui proiect extraordinar, iar decizia de finanțare demonstrează capacitatea acestora de a participa la construirea unui proiect care va revoluționa paradigma locativă. .” și viziune”, a declarat CEO Lucian Azoişei Forty Management.

Portofoliul Forty Management include 333 de apartamente finalizate, 340 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 314 camere, 9.000 mp de birouri și spații comerciale (2.300 mp finalizați, 8.100 mp în construcție).

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Cum să trăiești mai bine. Companiile imobiliare așteaptă adoptarea unei legi care să reglementeze profesia de agenți imobiliari. „Ar trebui să reducă „comportamentul ilegal” pe piață”

Articolul următor

One Herastrau City cumpără un teren operat de complexul Flora din Nordul Bucureștiului

Recomandăm și...